keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Vero fi verokortti 2018

Katso ohjeet uuden verokortin hakemiseen OmaVerossa. Hae verokortti hyvissä ajoin heti kun olet saanut eläkepäätöksen. Ilman verokorttia eläkkeen ennakonpidätys on.


Postissa lähetetyt verokortit ovat perillä tammikuun kuluessa. Muutokset verokorttiin.

Pitääkö Kelaan toimittaa verokortti. Sivu päivitetty 19. Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa.


Tulostettu verokortti on muuten mustavalkoinen, mutta vasemmassa yläkulmassa oleva Verohallinnon logo on värillinen. Tulostimesta riippuu, näkyykö logo tulosteessa värillisenä. Itse tulostettu verokortti on kaksisivuinen ja joko yksi- tai kaksipuolinen.


Autamme sinua tarvittaessa chatissa.

Verokortti on uudistunut, ja se tilataan nyt OmaVerosta. Kun muutosverokortti on tehty OmaVerossa 8. Tilaa eläketulon verokortti hyvissä ajoin ennen ensimmäistä eläkkeenmaksua. Työnantajalle ei tarvitse enää antaa alkuperäistä verokorttia, vaan kopion esittäminen riittää. Eläkeläisen tulee itse tilata verokortti palkkaa varten.


Verokortin eläkettä varten saat verkosta osoitteesta vero. Myös verokortin ulkonäkö on hieman muuttunut. Muista seurata tulojesi kertymistä koko vuoden ajalta ja tilaa muutosverokortti tarvittaessa Omaverosta, puhelimitse tai. Näin verokortti uudistuu. Veronsaajien palvelut -sivustolle tehdään teknisiä päivityksiä tiistaina 4. Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


Työntekijä voi itse tilata muutosverokortin Vero. Palkansaajalla on yleensä A- tai B- verokortti. Toimitathan voimassaolevan verokortin meille hyvissä ajoin ennen palkanmaksua. Emme tarvitse alkuperäistä paperista verokorttia.


Meille riittää kuva tai skannattu tiedosto verokortista.

Ja jos jatkat työntekoa eläkeläisenä, hanki toinenkin verokortti , palkkatulon verokortti. Jos tarvitset esim. Voit muuttaa verokorttia OmaVerossa, kun oma verokortti on saapunut kotiin tai viimeistään 13. Ensi vuodesta eteenpäin verokortissasi on vain yksi tuloraja. Etuudesta pidätetään tällöin verokortin prosentin mukainen vero.


Sen voi tilata myös soittamalla tai käymällä verotoimistossa. Työttömyysetuuden verotus. Vaikka työttömyysetuus on pienempi kuin palkka, ennakonpidätysprosentti ei välttämättä pienene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit