keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Huvilupa yksityistilaisuus

Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla. Ota yhteyttä tänään! Olemme keränneet tälle sivulle vastauksia yleisimpiin meille esitettyihin kysymyksiin.


Ilmoitus yleisötilaisuudesta. Yleisötilaisuuden järjestämisestä on tehtävä kirjallinen ilmoitus järjestämispaikan poliisille. Poikkeuksen muodostavat yleisötilaisuudet, jotka osanottajien vähäisen määrän, tilaisuuden luonteen tai järjestämispaikan vuoksi, eivät edellytetä toimia järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi tai sivullisille ja ympäristölle aiheutuvan. Huvilupa on jäänyt historiaan jo aikaa sitten. Yleisötilouksiin voi tarvita luvan, mutta nuo esimerkkisi lienevät yksityistilaisuuksia.


Sellaista ei kuitenkaan enää ole. Yksityistilaisuuksiin ei tarvita myöskään järjestyksenvalvojia. Tilausravintolassa häitä juhlivan ei tarvitse alkoholilupaa hankkia, sillä luvan tulee olla kunnossa ravintoloilta vaadittavan anniskeluluvan kautta. Milloin muussa kuin §:n momentin kohdassa tarkoitetussa yleisessä huoneistossa järjestetään suljettu tilaisuus, on alkoholijuoman nauttiminen sallittu tilaisuudessa, jos tilaisuuden järjestäjä on tehnyt asiasta ilmoituksen poliisille. Asia on juuri toisinpäin.


Et tarvitse yksityistilaisuuteen järjestyksenvalvojaa, koska voit määrätä itse keitä tilaisuuteen saa tulla ja miten siellä pitää olla ja ostaa minkälaiset järjestysmiehet tahansa ja mistä tahansa. Nylands svenska ungdomsförbun puh. Ohjeita, joiden avulla järjestät toimivan tapahtuman Helsingissä.


Tapahtumat tukevat ja toteuttavat parhaalla mahdollisella tavalla kaupunkistrategian tavoitteita kansainvälisestä, elävästä ja kiehtovasta kaupungista. Naapurisovun säilyttämiseksi kannattaa lähinaapureiden kanssa asiasta keskustella etukäteen. Myönteisimmin naapurit suhtautuvat, jos saavat kutsun juhlaan. Vuokratilassa pidettyihin bileisiin myytiin pääsylippuja, joten se ei ollut yksityistilaisuus.


Se edellyttää Vainikan mukaan tapahtuman järjestäjiltä huvilupaa sekä ennakkoilmoitusta poliisille, jota ei ollut tehty. Lisäksi paikalla on oltava riittävästi järjestyksenvalvojia. Varmuuden vuoks voisit kysyä poliisilta. Ei välttämättä vaadita, mut vähän riippuu paikkakunnasta, et miten tarkkoja ovat. Luultavasti riittää vaan se, että soitat poliisille ja kerrot millasesta tilaisuudesta on kyse.


Maksimimäärä radalla on joten ryhmän koot ovat 1 tai 32. Ajon jälkeen on palkintojenjako, jonka jälkeen on mahdollisuus varata kokous- ja saunatilat sekä ruokailu. Perhejuhlat lauantaina esim.


Lisätunnit alkavalta tunnilta 70e. Mahdollista sopia myös pihasaunan, rannan ja rantasaunan sekä riihikirkon vuokrauksesta. Poliisi oikoo Tampereella järjestettävistä teinijuhlista julkisuudessa esiintyneitä väitteitä. Voi kun olisikin helppo vain olla ja mennä. Mutta minulle vastuukysymys on ainakin vakava asia, eikä mikään leikin asia.


Kärjistetyksi esimerkiksi jos nuori hukkuisi, kenen on vastuu? Eikös tää muuttunut sillein, että ihan pikkutapahtumasta ei tarvii mitään ilmoitelle? Yhtenä vuotena meillä oli huvilupa , muina ei ja ihan yhtä vähän toi kiinnostu poliiseja:-). Ja jos sanoo että kyseessä yksityistilaisuus niin eipä kukaan kysele järkkäreitäkään, tällöin ei kyllä kannata lippuja myydä. Se ei paljoa maksa ja saatte siunaukset poliisilta tapahtumallenne ja tätä kautta myös poikkeusluvalla toimivat järkkärit saavat oikeuden suojan ylleen.


Jos tilanne riistäytyy käsistä niin järjestäjän on helpompi heilutella kyttien edessä paperilappusta nimien kera, kuin luikkia pakoon pusikkoon ja toivoa parasta, että vastuullisia ei saada kiinni. Sitten pitää toki laittaa itse lehti-ilmoitukset ja hommata joku kiinnittämään julisteet. Heinäkuussa oltiin lapissa kiertueella juuri mainitulla tavalla.


Niille, joiden musiikki sopii esitettäväksi konserteissa vielä, että koulujen saleja saa myös vuokrata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit