keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Passikuvat tampere lielahti

Hotelleja puoleen hintaan. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu!


Passikuvat Tampere ? Otamme passikuvat laatutakuulla studiossamme Tampereen keskustassa ilman ajanvarausta ja toimitamme kuvat myös sähköisesti. Sähköiset kuvat passiin, henkilökorttiin, vartijakorttiin ja muihin asiakirjoihin ilman ajanvarausta! Hatanpään valtatie 2. Nykyinen lainsäädäntö vaatii sähköisen passikuvan myös pienistä vauvoista. Vauvan passikuvat (ikähaarukka 0-4kk, hinta 150) kuvataan vanhemman sylissä ja tätä isommat yleensä vanhemman jalan päällä tai tuolilla istuen. Yksi onnistunut kuva riittää, joten vauvan tuomista kuviin ei kannata jännittää liikaa.


PASSIKUVAT TAMPEREEN KESKUSTASSA Meiltä saat viralliset Suomen passikuvat muutamassa minuutissa, ilman ajanvarausta. Kymmenien tuhansien passikuvausten kokemuksella takaamme, että meiltä saat aina oikeanlaiset kuvat käyttötarkoituksen mukaan, sähköisesti poliisille lähetettynä tai paperikuvina. Sähköinen passikuvaus on voimassa kuukautta kuvauspäivästä. Kun tulet meille sähköiseen passikuvaukseen, niin voit tehdä lupahakemuksesi netin kautta.


Valokuvaamo Tampereen ydinkeskustassa. PhotoStellasta saat studio- ja miljöökuvaukset sekä passikuvat. Myös kuvatuotteet, kamerahuollot ja tarvikkeet.


Kuvaamme sähköiset passikuvat , ajokorttikuvat, matrikkelikuvat ja työmaakorttikuvat. Lisäksi meillä on myös Valtti-kortti-palvelu. Kuvankäsittely osastomme tekee mm. Takaamme parhaat hotellihinnat.


Lähetämme sähköiset passikuvat suoraan poliisin lupapalveluun jossa ne ovat välittömästi käytettävissä. Tässä yhteydessä voit antaa nimitietosi ja syntymäaikasi, jotka helpottavat kuvan tunnistusta. Antamasi tiedot menevät vain poliisille, eivätkä säily valokuvaliikkeellä. Tampere Noutopisteet: Citymarket, Koskikara, Tokmanni Valkeakosi puh.


Lielahti , Taninkatu puh. Magiosta saat laadukkaat, käsinsäädetyt passikuvat sähköisesti tai printteinä, tuhansien kuvattavien kokemuksella. Suhtaudumme passikuviin vakavasti ja haluamme, että olet kuvaan tyytyväinen. Gigantti Tampere Kaleva- TAMPERE.


Otamme kaikista minimissään kuvaa, joista valitaan paras. Kuvakuismalta saat viralliset passi- ja viisumikuvat helposti ilman ajanvarausta. Poliisin valokuvaohje perustuu EU-asetuksen mukaisesti kansainvälisiin standardeihin. Digikuvat jopa odottaessa alkaen e. AUKIOLOAJAT: MA-PE klo 9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit