keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Nordea omaposti

Kirjautumalla hyväksyt käyttöehdot sinua sitovaksi. Netposti = OmaPosti. OmaPostia voit käyttää joko puhelinsovelluksella tai verkkosivulla. Anna käyttäjätunnus ja klikkaa OK-painiketta. Mobiililaite offline-tilassa?


Aktivoi offline-tila. Valitse ”Kirjaudu sisään – LOGIN”. Anna henkilökohtainen PIN-koodisi sovellukseen ja napauta Seuraava. Yritätkö kirjautua verkkopankkiin tunnuslukukortilla?


Verkkopankin sisäänkirjautumissivun välilehdet ovat vaihtaneet paikkaa. Voit edelleen kirjautua verkkopankkiin tunnuslukukortilla klikkaamalla oikeanpuolimmaista Tunnuslukukortti-välilehteä. Käytät jatkossa OmaPostia ( omaposti.fi) valintasi mukaan joko selaimella tai mobiililaitteella. OmaPostin näppärä, ilmainen mobiilisovellus on jo yksi Suomen ladatuimpia.


Nordea omaposti

Jos et vielä ole ladannut OmaPosti -appia, tee se nyt puhelimesi sovelluskaupasta tai osoitteesta omaposti. OmaPosti yhdistää verkko-ostokset, laskut ja kirjeet. You can identify yourself with your bank's access codes. Dear eService user.


Omapostiin kirjaudut oman pankkisi. Pohjois-Euroopan suurin finanssipalvelukonserni. Henkilöasiakas-linkkiä Verkkopankki-laatikossa. Investor Relations, media, ura, vastuullisuus ja palvelut. Lähetä paketti, kirje tai kortti.


Seuraa lähetystäsi tai valitse Oma noutopiste. Kaikki Postin palvelut henkilöasiakkaille. Omistukset näyttivät turhan positiivisilta tämän takia. OmaPosti -palvelu tuo enemmän hyötyä Postin sähköisten palvelujen käyttäjille, ja sitä voi käyttää verkossa tai mobiilisovelluksella. Nyt tilanne on korjattu.


Pay your invoices easily, quickly and safely in OmaPosti —regardless of which bank you are a customer at. OmaPosti reminds you of important errands you need to take care of, such as due dates for your invoices or parcels you need to pick up. OmaPosti is continuously developed based on customer wishes and feedback. Postin uusi OmaPosti -mobiiliappi yhdistää verkko-ostokset, laskut ja kirjeet.


Posti on rakentanut mobiilin asiakaskokemuksensa alusta alkaen uudestaan asiakkaidensa toiveita kuunnellen. Uudella OmaPosti -appilla voi hallinnoida laskuja, seurata ja ohjata saapuvia lähetyksiä sekä lähettää edullisesti paketteja. Varmista, että kortti on kortinlukijassa ja kortinlukija on kytketty USB-kaapelilla.


Helppokäyttöinen mobiilipankkisovellus. Teemme mobiilipankkiin jatkuvasti parannuksia asiakaspalautteiden perusteella. Kokeile, kuinka kätevä mobiilipankki on.


Lataa sovellus napauttamalla ” Asenna” 2) Kirjaudu sisään tunnuslukusovelluksella. Nordea Mobile - Helppoa pankkiasiointia. Esimerkkejä ominaisuuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit