torstai 3. marraskuuta 2016

Kassakirjan täyttäminen

Onko teillä kellään tullut eteen tilannetta että kassa on huomattavan paljon miinuksella kirjanpidossa? Entä mikä on selvinnyt syyksi? Olen miettinyt pääni puhki miksi yhdellä yrityksellä on jatkuvasti kassa miinuksella mutta mikään selitys ei tunnu loogiselta. Tervetuloa Procountor-ohjekirjaan! Silloin katsotaan jos jotkut tulot tai menot kohdistuvat vasta tulevalle kaudelle.


Esimerkiksi jos on maksettu etukäteen joku kulu, joka hyödyttää yritystä vasta seuraavalla tilikaudella. Mikäli lomakkeen täyttäminen tuottaa ongelmia tai muuta kysyttävää on aiheesta niin laittakaa vain viestiä tulemaan. Suomenmaalainen tarkka-ampujarykmentti.


Aakkosellinen nimiluettelo esi- ja yliupseereista. ALKUSALDO nro Päiväm. TAPAHTUMA (kuitti + selite) MENO (-) TULO (+) Yhteensä: LOPPUSALDO Jos joukkue maksaa tuomaripalkkioita ja pidättää niistä ennakonpidätyksen, tulee joukkueen hoitaa niistä myös ilmoitus ja maksaminen verottajalle, enää tuota summaa ei siis siirretä seuran hallinnon tilille.


Miten kassakirjan täyttäminen hoidetaan Säilytetäänkö käteistä rahaa Käteisen rahan laskeminen kuukausittain Arkistointi: missä ja miten? Työhakemuksen täyttäminen Näin haet työtä Seurelta. Selaa työpaikkoja Löydät Seuren avoimet työpaikat kotisivultamme seure. HAE TYÖTÄ Voit hakea työpaikkoja toimialan, kaupungin ja työn luonteen. Rahastot ja säätiön toiminta sekä laina i. Päätimme esittää kevätkokouksessa, että yhdistyksen rahastot keskitetään säätiön haltuun ja samalla kuitataan niillä säätiön velka.


Toipparin internet i. Asentaja ei saapunut paikalle. Matilainen on yhteydessä Soneraan. Toimiston kassakirjan täyttäminen i. Erityisohjelma tyollisyysaskelta.


On olemassa monia kassakoneita ja kassakoneita, jotka on varustettu erityisellä ohjelmistolla myynnin ja ostojen kirjaamiseksi lakisääteisten normien mukaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit