torstai 17. marraskuuta 2016

Pakettiautomaatti nouto

Postin palvelupisteet ja aukioloajat. Tällainen on esimerkiksi Kirjaaminen -lisäpalvelu. Jos muutat, saat Postilta automaattisesti sähköpostimuistutuksen siitä, että oma noutopiste kannattaa päivittää.


Jos noutopiste, kuten posti tai pakettiautomaatti lakkaa, ohjauksesi purkaantuu ja saat tästäkin tiedon sähköpostilla. Tarkista ohjeet ja maksa lähetyksesi Smartpost- sivujen kautta.

Käyttöohjeet löytyvät myös pakettiautomaatista. Haku postinumerolla näyttää sen noutopisteen, joka käsittelee tämän postinumeroalueen paketteja. Haku katuosoitteella ja paikkakunnalla näyttää km:n säteellä sijaitsevat noutopisteet lajiteltuina etäisyyden mukaan.


Näiltä sivuilta löydät mm. Kännykkään tulee tekstari, että mihin automaattiin paketti on tullut ja tunnus millä sen saa ulos. Syötät tunnuksen automaattiin, niin se aukaisee oikean luukun ja otat paketin sieltä ulos.


Jatkossa verkko-ostoksia tehdessäsi muista valita toimitustavaksi Nouto postista, niin ohjaamme pakettisi maksutta valitsemaasi noutopaikkaan. Huomioithan, että myös osa ulkomailta saapuvista paketeista ohjautuu valittuun noutopisteeseen, mutta eivät kaikki.

Tähän vaikuttaa verkkokaupan käyttämä toimitustapa. Lähetä helposti ja edullisesti kaikenkokoiset paketit kotimaahan. Osta paketti verkosta alk. Paketit kotimaahan. Matkahuollon palvelupisteestä: pakettiautomaattiin, K-Marketiin, R-kioskiin tai Matkahuoltoon.


SmartPOST- pakettiautomaatti on uusi kätevä tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. Kun tilaat verkkokaupastamme tuotteen, saat paketin saapumisesta ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla (asiakkaalle ei toimiteta kotiin paperista noutoilmoitusta) ja voit noutaa pakettisi kätevästi valitsemastasi SmartPOST-pakettiautomaatista. Valitse palvelussa omaksi noutopisteeksi kiinteistösi pakettiautomaatti.


Käytä aina matkapuhelinnumeroa tilatessasi ja lähettäessä paketteja. Valitse verkkokaupasta tilatessasi toimitustavaksi Nouto omasta postista ja käytä osoitteena omaa kotiosoitetta. Vertailun vuoksi: Matkahuollossa pienemmän paketin saisi perille saakka eurolla ja isomman 2eurolla. Nouto lähettäjältä maksaisi Postilla euroa ja Matkahuollolla 1euroa lähetykseltä.


Ennen toimitusyritystä. Aina ei ole mahdollista odottaa paketin toimitusta kotona. Se on ymmärrettävää.


Siksi teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa tarjotaksemme sinulle turvallisen paikan pakettiesi noutamiseen sinulle sopivana aikana.

Kerro myyjälle vastaanottajan tiedot ja noutokioski, mikäli avaimen nouto tapahtuu eri kioskista. Palvelun hinta on euroa ilman avaimen kuljetusta ja euroa kuljetuksen kanssa. Avaimen noutaja saa tiedon tekstiviestitse, kun avain on noudettavissa.


Toimitusaika on kioskista toiseen on 2–arkipäivää. Lähetä ja seuraa paketteja, tutustu pikakuljetuspalveluihimme! DHL Express tarjoaa lähetys-, seuranta- ja kuriiripalveluita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit