keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Verokortti etuutta varten ytk

Kun saat ansiopäivärahaa, kannattaa pyytää verottajalta uusi verokortti etuutta varten ja toimittaa se meille. Verokortin voit tilata verottajan sähköisessä palvelussa. Huomaa, että siellä ei ole erikseen muutosverokorttia etuutta varten.


Näin tilaat uuden verokortin etuutta varten. Puhelu on maksullinen. Jos haet ansiopäivärahaa tai vuorottelukorvausta, voit pyytää verottajalta muutosverokortin etuutta varten.


Voit hankkia muutosverokortin etuutta varten Verokortti verkossa -palvelusta ja toimittaa sen meille sähköisesti OmaYTK:n kautta. Etuutta varten lasketun muutosverokortin veroprosentteja käytetään sellaisenaan. Jos muutosverokorttisi on palkkaa varten , ennakonpidätys on aina vähintään kuten edellä palkkaa varten lasketun verokortin käytöstä on kerrottu. Tilaa tarvittaessa uusi verokortti. Näin teet verokortin etuutta ja palkkaa varten OmaVerossa.


Jos hankit muutosverokortin, sen tulee olla etuutta varten , jotta siihen laskettuja veroprosentteja voidaan käyttää sellaisenaan. Hae verokortti etuutta varten. Kassalla on vuoden alussa palkkaa varten määrätty veroprosentti, mutta palkkaa varten laskettua veroprosenttia korotetaan vähintään :iin ansiopäivärahaa. Ansiosidonnainen päiväraha on veronalaista tuloa. Ennakonpidätyksessä voidaan käyttää joko etuutta varten haettua muutosverokorttia: Veroprosenttia käytetään sellaisenaan.


Kun tilaat muutosverokortin etuuksille OmaVerosta, verokortti siirtyy automaattisesti kassaan kahden arkipäivän sisällä, eikä sitä tarvitse toimittaa erikseen. Eri elämäntilanteessa sopii erilainen verokortti , katso tarkemmat ohjeet verottajan sivuilta. Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. Hanki verokortti etuutta varten.


Tämä kortti on palkkaa varten , joten ennakonpidätys tällä kortilla on aina vähintään. Verokortti vain, jos sinulla on porrasverokortti tai jos olet pyytänyt muutosverokortin verotoimistosta. Merkitse etuuden maksajaksi Palvelualojen työttömyyskassa.


Muutosverokortin etuutta varten voi tilata verottajan OmaVero -palvelusta. Jos haluat muuttaa ennakonpidätysprosenttiasi, sinun on toimitettava työttömyyskassalle muutosverokortti, joka on annettu etuutta varten. Mitä teen, kun jään työttömäksi.


Ansiopäivärahan ennakonpidätys tehdään ( etuutta varten annetun) muutosverokortin mukaisesti. Jos saat ansiopäivärahaa tai vuorottelukorvausta, hanki pitkän reiän poraaminen etuutta varten oleva muutosverokortti ja toimita se meille. Ilmoittautumisen voi tehdä myös netissä.


Silloin ennakonpidätys toimitetaan muutosverokortin prosenteilla eikä sitä koroteta automaattisesti :iin. Työttömyysturvaa yrittäjälle, kevytyrittäjälle, osakkaalle ja yrittäjän perheenjäsenelle. Turvaa sinäkin - liity SYT:n jäseneksi. Hae etuutta , lähetä liitteet ja ilmoita muutoksista. Voit hoitaa lähes kaikki Kela-asiasi verkossa.


KOKO-kassa on Suomen toiseksi suurin työttömyyskassa, joka maksaa jäsenilleen lakisääteisiä etuuksia: työttömyysajalta ansiopäivärahaa ja vuorotteluvapaan ajalta vuorottelukorvausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit