perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kuolinilmoitukset 2018

Henkilöt on lueteltu kuolinpäivän mukaisesti, samana päivänä kuolleet sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä. Jos henkilöstä ei ole kirjoitettu artikkelia, luettelossa mainitaan lähde. Myös kuolinilmoitukset ovat nyt luettavissa verkosta. Aamulehden kuolinilmoitukset julkaistaan myös verkossa Kirjoitettu 12. Alma Median lehdissä.


Kuolinilmoitukset 2018

Halutessasi voit kirjoittaa ja lähettää muistokirjoituksen julkaistavaksi maksuttomassa Muistot-palvelussa. Helsingin Sanomien Tänään-sivuilla. Muistokirjoituksia eli nekrologeja julkaistaan pääsääntöisesti HS. Kun suru koskettaa. Kuolinilmoitus on omaisten kaunis tapa muistaa vainajaa ja kutsua siunaustilaisuuteen.


Voit valmistaa kuolinilmoituksen ja surukiitoksen halutessasi myös itse ja toimittaa ne julkaistavaksi itsepalvelua hyödyntäen. Minimikoko kuolinilmoituksissa on pmm ja osanottokiitoksissa pmm. Yhden vainajan ilmoitus voi olla 1- tai -palstainen ja kahden vainajan ilmoitus voi olla 3- tai -palstainen. Satakunnan Kansan kuolinilmoitukset julkaistaan myös verkossa Kirjoitettu 12. Omaiset Lämmin kiitos osanotosta.


Kuolinilmoitukset 2018

Rakkaamme Etunimi SUKUNIMI o. SEURAKUNNAN TOIMISTOT SULJETAAN KLO Messu. Pyhän Ristin kirkossa, Marika Villikka, Laura Piilonen, Kuulas-kuoron pikkukuoro ja Lions-klubien väkeä. Onnittele ystävää, ilahduta perheenjäsentä. Kuolleet Norjalainen kirjailija ja prinsessan ex-puoliso Ari Behn on kuollut Ulkomaat 26.


Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Koillissanomat on Kuusamon, Posion ja Taivalkosken paikallismedia sekä koillismaalaisten ja Koillismaan ystävien oma yhteisö. Soittaa pirauta tuttujen omaisille josko heillä olisi haluamasi kuolinilmoitukset tallessa. Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Surukiitoksella voit kiittää vainajan hoitoon osallistuneita hyvästä hoidosta sekä läheisiä ja ystäviä osanotosta ja myötäelämisestä.


Kirkolliset ilmoitukset. Tältä sivulta löydät Länsi-Savossa perjantaisin ilmestyvät kirkolliset ilmoitukset. Kirjoitan käsikirjoitusta Hietaniemen hautausmaan naisista. Kahlaan aineiston kanssa ihan suossa, koska sitä riittää ja toisaalta aineistoa ei löydy mistään. Täältä voit jättää myös osanottokiitokset.


MAINOS Näin kotiseudullasi sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa MAINOS Näin kotiseudullasi sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa Suomen eri puolin voidaan eri tavoin. TYÖ Junnikkalan saha on pyörinyt koko ajan lakosta huolimatta: Ymmärrän myös niitä, jotka menevät töihin Kalajoella ja Oulaisissa toimiva Junnikkalan saha nousi valtakunnalliseen julkisuuteen mekaanisen metsäteollisuuden lakon alkuvaiheessa. Työpaikallani oli aikoinaan henkilö, joka luki silmät kiiluen Kalevasta kaikki kuolinilmoitukset. Motkotti joskus kun jossain ilmoituksessa ei ollut ilmoitettu vainajan syntymä- eikä kuolinpaikkaa. Itse olen ilmoittanut, että minun jälkeeni ei tule laittaa kuolinilmoitusta.


Kuolinilmoitukset 2018

Kuuluisa Ku Klux Klan -johtaja kuoli vankilassa. Ikonisen roolin Star Warsissa tehnyt Alfie Curtis on kuollut Viihde 27. Se oli kyllä yhtä helvettiä – jyrisi, jytisi ja tärisi – ja tuntui, että kellari sortuu.


Tilanne oli välillä paniikinomainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit