torstai 2. kesäkuuta 2016

If toiminnan vastuuvakuutus ehdot

Jos joudut korvausvelvolliseksi, vastuuvakuutus tuo turvaa. Kaikki yritykset tarvitsevat vastuuvakuutuksen. Vaivaton tapa hankkia vakuutukset. Tutustu ja laske hinta!


Toiminnan vastuuvakuutus korvaa yrityksesi toiminnasta aiheutuneet henkilö- ja esinevahingot ja niihin suoraan liittyviä varallisuusvahinkoja.

Vakuutus ei kata varallisuusvahinkoja, jotka eivät välittömästi liity henkilö- tai esinevahinkoon. Selvitämme puolestasi, onko vahingonkorvausvelvollisuutta syntynyt. Kun vahinko sattuu ja yrityksesi todetaan korvausvelvolliseksi, me korvaamme asian vakuutussopimuksen mukaisesti.


Tuotevastuuvakuutus suojaa yritystäsi, jos valmistamasi tai toimittamasi tuote, kuten pilaantunut elintarvike tai viallinen sähkölaite, aiheuttaa vahinkoa toiselle osapuolelle. Esimerkiksi putkiliike vastaa vahingoista, jotka sen asentaja aiheuttaa huolimattomuudellaan ulkopuolisille. TOIMINNAN VASTUUVAKUUTUS TUTUSTUKAA ERITYISESTI KURSIIVILLA PAINETTUIHIN RAJOITUSEHTOJEN KOHTIIN VAKUUTUKSEN TARKOITUS Vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjola (jäljempänä vakuutusyhtiö) sitoutuu näiden ehtojen sekä Yleisten sopimusehtojen (YL) mukai-sesti - korvaamaan kohdassa 3. Ei sisällä tuotevastuuta) Vakuutuksen tarkoitus OP Vakuutus Oy tai A-Vakuutus Oy (jäljempänä vakuutusyhtiö) sitoutuu näiden ehtojen sekä Yleisten sopimusehtojen (YL) mu-kaisesti korvaamaan kohdassa 3.

Vastuuvakuutus siis korvaa nimensä mukaisesti vahingon, josta sinä olet vastuussa. Valtaosa tavallisista esinevakuutuksista korvaa erilaisia vahinkoja vakuutuksenottajalle itselleen. Tältä sivulta löydät yrityksen vastuuvakuutusten vakuutusehdot ja suojeluohjeet järjestettynä ehtotunnuksittain. Oikeusturvavakuutus taas korvaa tietyissä tapauksissa aiheutuvia asianajajakuluja ja oikeudenkäynnin kustannuksia. Nämä vakuutukset ovat usein kotivakuutuksen yhteydessä tai liitännäisinä.


Matkatavara- ja matkavastuuvakuutuksen ehdot RK3 RV36. VA TOIMINNAN VASTUUVAKUUTUS (ei sisällä tuotevastuuta) Yleiset vakuutusehdot Voimassa alkaen Vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjola, krnro Osoite:. TOIMINNAN VASTUUVAKUUTUS VAKUUTUKSEN TARKOITUS Vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjola (jäljem-pänä vakuutusyhtiö) sitoutuu näiden ehtojen sekä Yleisten sopimusehtojen (YL) mukai-sesti – korvaamaan kohdassa 3. Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot ja niiden piirit, alueet ja jäsenseurat. Vakuutuksen piirissä ovat myös liikunnan ja urheilun aluejärjestöt sekä Olympiakomitea.


Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus Tapaturmavakuutus korvaa liittojen, liittojen piirien tai. Keskeytysvakuutuksen tarkka nimi riippuu siis siitä, mistä asiasta toiminnan keskeyttäminen johtuu. Yrityksen vastuuvakuutus. Olit sitten toiminimi tai osakeyhtiön pyörittäjä, yrittäjän vastuuvakuutuksen tarkoitus on luoda turvaa sinun, työntekijöidesi tai tuotteidesi mahdollisesti aiheuttamien vahinkojen varalle.


Tuotevastuuvakuutus kattaa sitä korvausvelvollisuutta, joka lain mukaan voi aiheutua yritykselle sen valmistaman tai maahantuoman tuotteen aiheuttamista vahingoista.

Kokoavasti voidaan todeta, että vastuuvakuutuksen kattavuus ei aina ole sitä, mitä on ajatellut. On virhe luottaa siihen, että oman toiminnan jäännösriski tulisi aina katetuksi vastuuvakuutuksella. Tarvitsenko minä vastuuvakuutusta? Voinko joutua maksamaan jättisummia itse, jos.


Jos esimerkiksi pudotat vahingossa ystäväsi. Meklarin vastuuvakuutus on laissa säädetty toiminnan harjoittajalle pakolliseksi ja sen tarkoituksena on turvata meklarin asiakkaiden ja muiden vahingon kärsineiden asemaa. Tämä ja vahingonkorvausvastuun laajuus huomioiden on tärkeää, että vakuutuksenantajat eivät rajoitusehdoilla supista sitä vastuuta, joka meklarin vastuuvakuutuksen tulee kattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit