perjantai 3. kesäkuuta 2016

Toiminimi tuntiveloitus

Katso ohjeet ja laske sopiva tuntiveloitus yrityksellesi jo tänään! Laske oikea tuntihinta tai tuntiveloitus. Tällä hinnoittelulaskurilla lasket helposti yrityksellesi sopivan tuntiveloituksen. Laskuri laskee tuntihinnan jotta tiedät paljonko laskuttaa saavuttaaksesi haluamasi kuukausiansion jos toimit toiminimi -yrittäjänä.


Siellä sinua on auttamassa ja tukemassa meidän lisäksi monet muut toiminimi yrittäjät, esim. Miten toiminimi perustetaan helposti? Tässä artikkelissa kerromme sinulle toiminimen perustamisesta niin kansantajuisesti kuin vain on mahdollista.


Vaikka verkko on täynnä tietoa aiheeseen liittyen, useat oppaat ja kirjoitukset on sotkettu niin byrokraattisilla ja vaikeaselkoisilla termeillä, että heikompi tippuu kyydistä. Osakeyhtiö on taas riskittömämpi, esim rakennustoiminnassa, silloin konkurssin sattuessa menetät vain yhtiön varat ja omaisuuden. Oikean hinnan määrittäminen Tuotteiden ja palveluiden hinnoittelu on yrityksen kannattavuuden kannalta tärkein tekijä.


Sopivaa myyntihintaa voidaan ajatella markkinoinnin kannalta = kuinka paljon asiakkaat ovat valmiita maksamaan tuotteesta kustannusten kannalta = mikä on tuotteen myyntihinnan oltava, jotta tietyllä myyntimäärällä saadaan kustannukset katettua ja jää voittoakin. Tosite tarkoittaa liiketapahtuman todistusaineistoa. Laskuta työsi helposti Toimipisteen kautta ilman yrityksen perustamista. Ei yrittäjän velvollisuuksia eikä paperisotaa. Rekisteröidy ilmaiseksi!


Toiminimi toimii hienosti juuri tuommoisissa kevyissa palveluhommissa ja freelancerhommissa ja duuneissa missä olet toisella päivätöissä ja teet muuta duunia ns. Jos kyseessä on iso projekti, voi kuitenkin olla hyvä laskuttaa asiakasta parissa erässä tai laskuttaa esimerkiksi hinnasta, varausmaksu tai materiaaleista aiheutuvia aloituskuluja vastaava summa etukäteen. Joopa, pyoreästi se tuntiveloitus pitäisi olla n. ALV (huom. ALV ei ole kulu maksavalle firmalle eikä yrittäjä sitä saa, se menee suoraan verottajalle vähennettynä omilla ostoilla tietysti). Tuntipalkka ja palkkalaskuri.


Arveluttaako paljonko tuntipalkkasi pitäisi olla? Palkkalaskuri auttaa sinua arvioimaan paljonko tuntiveloituksesi pitäisi vähintään olla, jotta tulosi kattavat menosi. Kun tilitoimiston ovesta marssii sisään uusi asiakas, yksi ensimmäisistä kysymyksistä liittyy aina kirjanpidon hintaan.


Kysyimme tilitoimistoista ja Taloushallintoliitosta, mitä hinnoitteluun liittyviä asioita aloittavan pienyrittäjän on syytä tietää etukäteen kirjanpitopalveluja ostaessaan. Oman työn hinnoittelu. Jo muutaman vuoden toimineessa yrityksessä työn hinnoittelu on helpompaa.


Kirjanpidosta nähdään kuinka paljon kuluja kaikkiaan on ollut ja mikä on ollut todellinen laskutettavien työtuntien määrä. Sampsano Oy on alunperin perustettu sijoitusyhtiöksi ja sittemmin olemme alkaneet tarjota palveluita myös ulkopuolisille. Etuina keskimääräiseen tilitoimistoon verrattuna ovat monipuolinen näkemys sijoittamisesta sekä sijoitusyhtiön pyörittämisestä ja verosuunnittelusta.


Yli vuoden kokemuksella voimme sanoa olevamme rautainen kirjanpidon ammattilainen. Accountor Go on alusta asti yksinyrittäjille suunniteltu palvelu. Yrityksesi voi olla toiminimi tai osakeyhtiö. Joitain toimiala- ja palkansaajakohtaisia rajoituksiakin on, mutta niitä voimme selvittää yhdessä kun otat meihin yhteyttä. Sote-maksu maksetaan Verohallinnolle yhdessä muiden oma-aloitteisten verojen kanssa.


Maksu ei enää kansaneläkemaksun poistumisen jälkeen ole moniportainen, vaan kaikille. Sähköasentaja voi talonrakennukseen liittyvissä talkoissa tehdä sähköasentajan pätevyyttä vaativia töitä tai veroasiantuntija voi laatia sukulaiselleen veroilmoituksen, taikka puutarha-alan yrittäjä voi leikata naapurinsa pensasaidan ilman veroseuraamuksia, kunhan he tekevät työt vastikkeetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit