tiistai 28. kesäkuuta 2016

Suomi venäjä seura osastot

Varaa your Hotelli Venäjällä online. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat!

Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Suomi – Venäjä -seuran osastot. Kanssamme pääset jakamaan ja syventämään Venäjä -tuntemustasi.


Osastotoiminnan toiminta-avustukset. Seuramme toimintaympäristö on myllerryksessä poliittisen tilanteen vuoksi. Tehtävämme on nyt jatkaa päättäväisesti toimintaamme ja edistää kontakteja kaikilla tasoilla.

Yhteyksiä tarvitaan ruohonjuuritasolta aina korkeimpaan poliittiseen johtoon asti. Tykkää meistä, niin saat tietoa Venäjä -tapahtumista ja muusta Venäjään liittyvästä! Hakunilan ostoskeskuksen Hakunila-päivässä lauantaina 8. Esittelypöydältä voi käydä kysymässä toiminnasta ja hakemassa esitteitä ja lehtiä sekä tehdä ostoksia, vaikkapa hankkia syyssateisiin sateenvarjon.


Kirpputoritavaroina myydään venäläistä musiikkia ja kirjoja. Tule tutustumaan seuran toimintaan ja tee edullisia ostoksia - vaikkapa venäläistä musiikkia tai heijastin syksyn pimeneviin iltoihin. Tässä numerossa Kutsu osaston vuosikokouk-seen Suomen synty ja Venäjä Vuosikokouksen esityslista Venäjän viisumit netistä! Yhteisöllisyyttä tuetaan jäsenien kesken valtakunnallisella tapaamisella. Myös Ivalon osasto on siirtynyt käyttämään näitä keskusjärjestön uusia sivuja.


Toimintamme kattaa venäläisen kulttuurin, historian, kielen ja monipuolisen ystävyystoiminnan avoimessa ja arvostavassa hengessä. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Jäsenrekisterimme ylläpitäjä lähettää sinulle automaattisesti liittymisviestin ja pankkisiirron liittymisviikon perjantaina. Vuoden aikana seuran osastot ja jäsenet järjestivät paljon mielenkiintoista ja monipuolista toimintaa eri puolilla Suomea.


Showing 25–of. Keskusteluissa nousi esille lisääntynyt byrokratia viisumiasioissa. Sugrifest: Sukukansapäivä.

Osta, myy ja huutokauppaa tavarasi helposti Huuto. Katso käytetyt pelit, pyörät ja muut kiinnostavat kohteet, sekä luo oma ilmoituksesi nopeasti! Operaatio, jota se nyt tyytyväisenä kuvailee yhdeksi rintamaksi yhteisessä taistelussa terrorismia ja radikalisoitunutta Islamia vastaan. Tuomme yhteen suomen- ja venäjänkielisiä ja kannustamme venäjän kielen opiskeluun sekä tarjoamme mahdollisuuksia harjoittaa kielitaitoa.


Odotan työssäni uusia haasteita ja kyllä niitä varmaan tulee-kin, koska tehtäväkuvani on laaja kir-janpidosta palkanlaskentaan. Tervetuloa Paula, toivottavasti viih-dyt hyvässä seurassa! Salajuoni – Kuinka Venäjä auttoi Trumpin Valkoiseen taloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit