maanantai 27. kesäkuuta 2016

Lapsi yrittäjä

Osta laitteet ja liittymät edulliseen DNA Hintaan omalla Y-tunnuksellasi. Tervetuloa tekemään helppoja hankintoja yrityksellesi. Maksuton verkkokurssi yrittäjille. Tutustu ja rekisteröidy! Ilmainen toimitus yli 1€ tilauksiin.


Totta puhut: lapsen ja nuoren elämä on valintoja sen suhteen, mihin käyttää aikansa.

Ei kukaan pysty jakamaan aikaansa niin, että tuloksena on NHL-tason lätkänpelaaja, joka on myös menestyvä yrittäjä , joka on myös juhlittu kuvataiteilija ja joka on myös ansioitunut poliitikko. Sairauspäiväraha yrittäjälle ja apurahan saajalle. Jos olet YEL- tai MYEL-vakuutettu yrittäjä , voit saada sairauspäivärahaa. Ylä-asteella lapset saavat jo enemmän vastuuta ja voidaan siirtyä kuukausirahaan. Mutta kaikki mokaavat joskus ja tekevät virheitä, eikä lapsi olekaan saanut ostettua niitä asioita, joita piti.


Silloin on tärkeää, että vanhemmat eivät aina pelasta. Hae oleskelulupaa tällä hakemuksella, jos aiot tulla yrittäjäksi Suomeen. Huomaa mut –liikenneturvallisuuskampanjan yhteistyötahoina ovat mm.

Yrittäjä , huomaa lapsi liikenteessä! Siihen liittyy lapsille suunnattu videokilpailu, joka on Itä-Suomen laajuinen. Kuitenkin yrittäjä on aina itse itsensä työnantaja, joten sinä olet aina vastuussa henkilökohtaisesti vakuutusturvasta, eläkkeestä ja toimeentulostasi. Näihin asioihin voit vaikuttaa vakuutuksia valitsemalla. Käymme nyt alla kohta kohdalta läpi yrittäjän ja yrityksen pakolliset vakuutukset sekä yleisimmät vapaaehtoiset vakuutukset.


Yhtiön omavaraisuusaste oli 6prosenttia. Liikevaihto laski prosenttia. Jos alle 10-vuotias lapsi joutuu sairaalahoitoon, ratkaisevaa palkallisuuden kannalta on tilanteen äkillisyys ja onko poissaolo ja vanhemman läsnäolo sairaalassa ollut välttämätöntä lapsen hoitamiseksi. Työntekijän kuukauden ikäinen lapsi oli sairastunut äkillisesti ja joutunut sairaalaan leikkaushoitoon.


Osittaista hoitorahaa voi saada samanaikaisesti esimerkiksi yksityisen hoidon tuen kanssa tai jos lapsi on kunnallisessa hoidossa. Helppo tapa kokeilla, millaista on olla yrittäjä. Oletko vaan et yli 28-vuotias?


Oma 4H-yritys antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti. H-yritys on keino tienata rahaa, mutta elinkeinosta ei ole kysymys. Kun työntekijän lapsi sairastuu, lapsen äiti tai isä voi jäädä kotiin hoitamaan lasta ilman, että hänen ansionsa tippuvat. Kun yrittäjän lapsi sairastuu, lapsen vanhemman rahanmenetykset napsahtavat yrittäjän kontolle.


Osa on vakavampaa, kutentelinevoimistelun treenut kertaa viikossa.

Meillä lapset harrastaa. H-kerho innostaa lapsia tutustumaan yrittäjyyteen uudella TOP-tehtäväpankilla. Tehtäväalusta tarjoaa luontoon, ruokaan ja erilaisiin. Vasta 15-vuotias yrittäjä : Perustin yrityksen, koska halusin saada asiat pyörimään. Niitä yrittäjä voi nostaa yhden työpäivää kohden myös lomapäiviltä.


Lounasedun arvosta on verotettavaa tuloa eli € = €, josta yrittäjä maksaa henkilökohtaisen tuloveroprosentin mukaan esim. Kyllä työntekijällä on aina oikeus hoitovapaaseen, jos alle 10-vuotias lapsi sairastuu äkillisesti. Alasta tai työpaikasta riippumatta.


Miksi siis yrittäjä olisi poikkeus? Eihän alkuperäinen kirjoittaja palkkaa kysellytkään vaan KELA:n myöntämää tukea. Maatilatalouden tai kalastuksen harjoittaja ei kuitenkaan ole ilmoitusvelvollinen kaupparekisteriin.


Kaupparekisteri-ilmoituksen saa tehdä sellainenkin elinkeinonharjoittaja, joka ei ole siihen velvollinen. Jos yrittäjä osoittaa riidattomasti, että hänellä on ollut edellä mainittua kuutta vuotta aikaisemmin sellaisia eläkkeeseen oikeuttavia yksityisten alojen §:n momentin tai kohdassa tarkoitettuja ansioita tai etuuksia, joita ei ole otettu huomioon oikein eläkkeeseen oikeuttavina, eläkelaitos tai Eläketurvakeskus ottaa. Mitä suurempi työtulo on, sitä suuremmat ovat kuukausittaiset vakuutusmaksut.


Nopeasti Juha lähti, kollega Heikki Kinnunen sanoo. He tapasivat viimeisen kerran joulukuussa, jolloin Juha Muje oli niin kuin ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit