maanantai 6. kesäkuuta 2016

Ostotarjous hyväksytty

Mikäli ostotarjous hyväksytään, mutta siihen on tehty jokin muutos, kyseessä on tarjouksen hylkääminen ja myyjän tekemä uusi tarjous eli vastatarjous. Tällöin aiempi tarjous ei enää sido tarjouksen tekijää. Avaa kaikki kuvat isoina Katso kohde ja sen lähiympärist ö. Kokonaisuudessaan asunnon myyjän on syytä tarkistaa ostotarjouksessa määritellyt asiat ja ehdot, sillä hyväksytty ostotarjous on sitova. Vaikka asuntoneuvotteluja käytäisiinkin sähköpostitse, vaadi ostajalta tarjouksen hyväksymisen jälkeen kirjallinen ostotarjous , jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat.


Sopivan ostajan löytämisessä ei kauaa nokka tuhissut, se tapahtui jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä.

Ostotarjous hyväksytty Kaupunkiasunnon myynti jännitti etukäteen, mutta turhaan. Erilajisista arvopapereista (esimerkiksi A- ja B-osake tai osake- ja optio-oikeus) voi tarjota eri vastikkeen, mutta tällöin vastikkeiden on oltava järkevässä ja oikeudenmukaisessa suhteessa toisiinsa. Kiinteistön kaupassa ostotarjous on hyvä myös tehdä kirjallisesti.


Jos jompikumpi kaupan osapuolista peruu kaupan, ei sopimussakkoa tarvitse maksaa eikä ostaja menetä maksamaansa osaa käsirahasta. Jos sen jälkeen, kun tarjous on hyväksytty , ostaja kieltäytyy myyjästä riippumattomasta syystä tekemästä sovittua kauppaa, käsiraha jää myyjälle. Telenor vahvistaa ja julkistaa niiden osakkeiden lopullisen prosenttimäärän, joiden osalta ostotarjous on alustavan tarjousajan aikana pätevästi hyväksytty 2. Osakkeiden kauppa toteutetaan ostotarjouksen 26.


Tarjous on hyvin sitova sopimus.

Tuntuu nykyään olevan niin että ihmiset heittelee tarjouksia ja ovat sitten hämillään kun huomataan että ykskaks onkin sitouduttu kauppaan. Jos hyväksytty tarjous on olemassa ja siinä olevat ehdot täyttyy on kauppa käytännössä jo tehty. Tai onhan sillä tietysti jotain väliä, mutta aika vähän.


Niin siinä sitten kävi, että kymmenen päivää myynti-ilmoituksen julkistuksesta meillä oli edessämme hyväksytty ostotarjous. Kaupat pidetään vielä tämän vuoden puolella ja tammikuun lopussa tulisi sitten antaa tilaa uusille asukkaille. On hyvä muistaa, että asunnon ostotarjous on sitova, joten jo ennen tarjouksen tekemistä kannattaa ottaa selvää esimerkiksi rahoituskuvioista.


Pankista saatu lainalupaus varmistaa, että ostotarjouksen tekeminen onnistuu heti, kun sopiva asunto osuu kohdalle. SalonSeudunAsunnot - OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY ! Ennen ostotarjouksen tekemistä on oltava lainalupaus ja on hyvä myös käyttää pankilla tärkeitä papereita (isännöitsijäntodistus, asunto-osaketta ostaessa yhtiöjärjestys ja viimeisin hyväksytty tilinpäätös). Sitten ostotarjous , jonka myyjä joko hyväksyy tai on hyväksymättä.


Vierailija: Löysimme myynnissä olevan unelmatalon kesäkuun alussa. No ei tosiaan ole papereissa tai muutoinkaan mainittu mistään sellaisesta, etteikö hyväksytty ostotarjous olisi pätevä. On kyllä tavattu nuo paperit edes takaisin ja suurennuslasin kanssa. Ymmärrän hyvin että myyjä myy tietysti sille jonka kanssa on varmat kaupat. Mutta ainakin hyvän välitystavan vastaisesti tässä on toimittu.


Tutustu myytävään kohteeseen: Rivitalo, 3h, k, s, autokatos, 77. Pääskynkatu C as. Kaupasta menevän varainsiirtoveron suorittaa ostaja.

Jos ensiasunto, niin varainsiirtoveroa ei mene. Mikäli myyjä tai ostaja ei suostu tekemään kauppaa sen jälkeen kun tarjous tai vastatarjous on hyväksytty ja tarjouksen muut ehdot ovat täyttyneet, sitoutuu kaupasta vetäytynyt osapuoli maksamaan vastapuolelle vakiokorvauksena sovitusta kauppasummasta sopimus-sakkona. Hyväksytty suullinen ostotarjous tarkoittaa, että myyjän ja ostajan välille syntyy yksityisoikeudellinen sopimus asuntokaupan tekemisestä. Mikäli toinen sopijapuoli haluaa perääntyä sopimuksesta, tulee hänen maksettavakseen joko käsiraha tai ennalta määritelty sopimussakko, joiden suuruus on enimmillään prosenttia asunnon sovitusta kauppahinnasta. Ilmarinen on analysoinut huolellisesti Pohjola Pankkia koskevan ostotarjouksen ja pitää sitä hyvänä Ilmariselle.


Hyväkuntoinen ja tyylikäs MUUTTOVALMIS ylimmän. Käsirahaton ostotarjous hyväksytty , kun tulee uusi tarjous.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit