torstai 30. kesäkuuta 2016

Poliisi tiedottaa pieksämäki

Putkentaivutin kaipaa omistajaa Varkauden poliisiasemalla. Asuntoon tunkeutuneita ei ole vielä päästy kuulustelemaan. Poliisi jatkaa asian tutkintaa kuulusteluilla. Pidätetty mies on kuulustelussa kiistänyt syyllistyneensä asiassa rikokseen mutta myöntänyt mailalla lyönnit itsepuolustuksena. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä.


Soitettaessa tähän numeroon, puheluun vastaa arkisin kello 8. Pieksämäen poliisilaitos tiedottaa. Muina aikoina numero on suljettu. Päivystysnumerossa voi poliisille tehdä rikosilmoituksen, muun tutkintailmoituksen tai kysyä poliisilta neuvoa. Koululaisiksi tekeytyneet aikuiset rosvosivat vanhuksilta koruja, rahaa ja pankkikortteja – poliisi tutkii laajaa huijaussarjaa - Joroinen 06.


Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään varkaudesta, tiedottaa poliisi. Koulutuksiin osallistuu vuosittain yli 5kurssilaista. Nyrkki heilui pieksämäkeläisessä ravintolassa lauantaina.


Poliisi tiedottaa pieksämäki

Itä-Suomen poliisi tiedottaa tutkivansa pahoinpitelyä, joka sattui keskuskadun varrella olevan ravintolan tupakointihuoneessa. Noin 20-vuotias pieksämäkeläismies löi paikkakunnalla asuvaa 24-vuotiasta miestä nyrkillä kasvoihin kaksi kertaa. Epäilty on kiistänyt teon. Lehtosen liikkeistä syyskuun 14. Lista tuoreimmista uutisista Savon Sanomissa.


Problems tekee paluun Heinävedellä – Karvio Rock julkisti kesän esiintyjiä ja luvassa jälleen mieletön ja laaja kattaus: Steve ’n’ Seagulls, Turmion Kätilöt, Maustetytöt, Jukka Poika. Tiedossa ei tutkinnan alkuvaiheessa ole mikä myrkky oli kyseessä, tai mitä koira on maasta syönyt. Tapahtumapaikalta otettiin kiinni yksi henkilö, joka on toimitettu sairaalaan tarkastuttamaan vammansa. Tapahtumaan ei poliisin alustavien tutkimusten mukaan liity ulkopuolisia henkilöitä ja palosta aiheutuneet vauriot jäivät vähäisiksi.


Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt. Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2. Lähetä paketti, kirje tai kortti. Seuraa lähetystäsi tai valitse Oma noutopiste. Kaikki Postin palvelut henkilöasiakkaille. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu.


Käytetyt tavarat, autot, asunnot ja lemmikit vaihtavat meillä omistajaa. Torissa käy satoja tuhansia suomalaisia viikottain ja kauppoja tehdään kymmeniä tuhansia viikottain. Varo huijausviestejä! Kyseessä kahden henkilöauton yhteentörmäys,kolme loukkaantunutta.


Yksi potilas oli kiinni onnettomuusajoneuvossa ja pelastuslaitos joutui purkamaan autonrakenteet potilaan ympäriltä. Tie oli osittain poikki noin tunnin ajoin. Onnettomuuden syistä ja ym. Pelastuslaitoksen osalta lisätietoja antaa palomestari Petri.


Mysteerin selvittämiseksi poliisi sai verinäytteistä selville, että veri ei ollut ihmisen. Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen.


Sadetutka ja tutkaan pohjautuva sade-ennuste minuutin välein. Ex-oikeusministeri Antti Häkkäsen mielestä Suomella ei ole nyt kykyä eristää esimerkiksi ulkomailla kymmeniin murhiin syyllistyneitä terroristeja teon vaatimalla tavalla lopuksi iäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit