keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Ajokortti opetusluvalla

Näiltä sivuilta löydät tietoa miten hankitaan ajokortti opetusluvalla. Liikennerikkomusten tai henkilökohtaisten ominaisuuksien vuoksi opetuslupa voi jäädä saamatta. Määrä on pieni verrattuna esimerkiksi Ruotsiin, jossa kotiopetusta annetaan noin :lle ajokorttia ajavalle. Opetusluvan myöntää Trafi. Voit opettaa oman lapsesi tai sukulaisiesi lisäksi maksimissaan oppilasta kolmen vuoden sisällä.


C- ja D-luokan opetus voidaan antaa opetusluvalla vain kuljetusalan tutkintoon johtavan oppisopimuskoulutuksen yhteydessä.

Ajokortti opetusluvalla - vaiheet. Kokosimme tälle sivulle kuusi eri vaihetta opetusluvan hankkimiseen ja opetusluvalla opettamiseen. Lue vaiheet huolellisesti läpi. Ennen opetusluvalla opettamista, varmista että täytät vaatimukset opetusluvan saamiselle.


Näitä teoriatunteja ei voi antaa opetusluvalla , vaan ne on suoritettava aina autokoulussa (tai muulla Traficomin hyväksymällä kouluttajalla) joko paikan päällä luokassa tai virtuaalisina nettikoulutuksina. Autokoulussa annettavan kuljettajaopetuksen sijaan opetusta voidaan antaa myös opetusluvalla. Voit myös yhdistää opetuslupa- ja autokouluopetusta joustavasti, ja ottaa autokoulusta apuja vaikka vain yhdenkin ajotunnin verran, jonkin hankalammin opittavan asian opetteluun.


Jos tarvitset vielä tarkat ja ajantasaiset ohjeet ajokortin hankkimiseen opetusluvalla löydät ne tältä erilliseltä sivultamme ja alla olevasta videosta.

Tutkimuksen mukaan opetusluvalla opetettujen kuljettajien ajoneuvon käsittelytaidot tutkinnossa ovat autokouluoppilaita paremmat. Nyt ajokortti taskuun opetusluvalla. Teimme opettamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.


EAS-koulutus, riskikoulutus ja uusi opetuslupasovellus joka muuttaa ajokortin opettamisen opetusluvalla. Jos olette päätyneet opetuslupaan ja opetatte lastanne itse ajamaan, saat tästä ohjeita koulutuksen suorittamiseen. Mikäli oppilaalla ei ole aiempia ajokortteja, tulee hänen suorittaa autokoulussa EAS-teoriat 4h. EAS tarkoittaa ensimmäistä ajokorttia suorittavan teoriaa. Nämä suoritetaan meidän autokoulussa verkkoteorioina.


Jos suoritettava ajokortti on ensimmäinen, tulee opetettavan suorittaa EAS-tunnit (ensimmäistä ajokorttiaan suorittavan koulutus) ennen ajo-opetuksen alkamista. Koska opetuksen voi aloittaa jo oppilaan täyttäessä vuotta, pystytään oppilaalle antamaan monipuolista opetusta kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina. Etukäteen varattu aika ajokortti - ja lupapalveluihin säästää aikaasi. CAP-Autokoululta saat myös räätälöityä opetusta opetusluvalla ajamaan opettelun tueksi.


Voimme toteuttaa oppilaalle esimerkiksi harjoitusajokokeen, käydä läpi parkkeeraustilanteita tai harjoitella erilaisia liikennetilanteita monipuolisesti liikenteessä. Voit aloittaa opettamisen vasta kun opetuslupa on myönnetty. Tilaa B-ajokortin teoriakoeharjoittelu.


Olemme johtava yksityinen ajoneuvokatsastusten, rekisteröintien ja kuljettajantutkintojen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Autoliiton Ajokoulu on B-luokan opetuslupaopetukseen suunnattu oppimisympäristö, jonka avulla sisäistät opetussuunnitelmassa määritellyt aiheet nopeasti.

Hanki ajokortti opetusluvalla edullisesti! AM-luokan ajokortti erityisehdolla 1tarkoittaa mopoa ja erityisehdolla 1kevyttä nelipyörää (mopoauto tai mopomönkijä). Mopoa ja mopoautoa saat kuljettaa myös B-luokan ajokortilla.


Mopokortin tai mopoauton ajokortin kuljettajaopetus hankitaan joko autokoulussa tai opetusluvalla , tai yhdistelemällä koti- ja ammattiopetusta. Lupa myönnetään kokonaisharkinnan perusteella arvioiden nuoren omaa kulkemis- tai ajokorttitarvetta. Katso ohjesivultamme miten opetuslupaa haetaan ja mitä kaikkea opetusluvalla opettavan tulee tietää opetuksesta. Automaattivaihteisten autojen määrä Suomen liikenteessä on kasvussa.


Tästä huolimatta ajokortti pitää suorittaa manuaalivaihteisella autolla. Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Sinä olet kuljettajan paikalla.


Jos työnantajasi asettaa merkkikohtaisia ehtoja työsuhdeautollesi, valikoimasta löytyy varmasti myös vaihtoehtoisia käyttövoimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit