keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Lupapiste pdf

Lupapiste -kunnissa. Kutsu eri osapuolet Kutsu tarpeelliset tahot mukaan. Kun henkilöt ovat hyväksyneet hanke-kutsun, voidaan heidän tietonsa tuoda hakemukselle yhdellä napin painalluk-sella ja he saavat muokkausoikeudet hakemukselle.


Sähköisen kutsun hyväksyminen poistaa myös tarpeen perinteiselle valtakirjalle. Siirry täyttämään hakemuksen tiedot 1.

MIKÄ ON LUPAPISTE ? Tämä henkilö ei ole vielä hyväksynyt kutsuaan osapuoleksi (ks. sivu 1). Näitä ovat pääpiirustukset ja erityissuunnitelmat (KVV-, IV- ja rakennesuunnitelmat). Palvelusta on saatavilla pääsääntöisesti tuoreempaa aineistoa, mutta vanhempaa aineistoa digitoidaan jatkuvasti.


MENE OSOITTEESEENWWW. FI Jos olet hakemassa tapahtumalupaa ensimmäistä kertaa, sinun tulee rekisteröityä palveluun. Seuraavilla kerroilla riittää pelkkä kirjautuminen.


Kannattaa tutustua palveluun.

Kun sinulla on valmiit suunnitelmat pdf -tiedostoina voit tilata palvelustamme paperiset ja säänkestävät tulosteet käyttöösi. Tulostuspalvelumme verkossa on näppärätapa tilata paperiset tulosteet edullisesti. Hallitus poisti laista pykälän, jonka nojalla rakennuksen omistajan olisi pitänyt järjestää viipymättä latauspiste sähköauton hankkineelle asukkaalle. Rohkeasti vain tutustumaan lupapiste. Hae lupaa sähköisesti Sinun ei tarvitse toimittaa lupakäsittelyyn paperikuvia ja mahdollisten muutoskuvien toimittamien on helpompaa, kun ei tarvitse ”juosta” toimittamassa uusia kuvia tai puuttuvia liitteitä.


Rakennusvalvonta lupapiste. Säästät kopiointikuluissa. Kaikki saat laitettua lupapisteessä kellonajasta riippumatta. Liitteiden tulee olla yhtenäisiä. Passihakemuksen voi jättää myös verkossa, jos edellytykset täyttyvät.


Neuvontapuhelin puh. PDF -muotoisten lomakkeiden lukemiseen tarvittavan Acrobat Reader -ohjelman saa maksuttomasti Adoben verkkosivuilta. Ympäristönsuojeluyksikkö palvelee nyt myös sähköisesti 16.


Palveluun voi jättää myös luonnosvaiheessa neuvontapyynnön. Palvelu kokoaa kunnan viranomaisen, rakentajan, suunnittelijan ja muut rakentamisen ammattilaiset yhteen osoitteeseen. LUPAPISTE Ohjeistusta Salon katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden vuoraamisesta (aitaamisesta) pois yleisestä käytöstä.


Hakumenettelystä sähköisessä asioinnissa Etunimi Sukunimi 27.

Finnish and Swedish). Rekisteröidyt rakennuslupa-, toimenpidelupa-, maisematyölupa- ja purkamis-lupa, työnjohtajatiedot sekä rakennustyön vaihetiedot sisältävät henkilö- ja osoitetietoja sekä ammattinimikkeitä. Tiedot tallennetaan joko julkisina tai salassapidettävinä. Tilanne sähköisessä asioinnissa 20.


Ohje luvan hakuun: Kauniainen_ LUPAPISTE _ohjeistus_kaivuluvat ( pdf ) ( MB) Johtotiedot. Kaivualueella olemassa olevien johtojen sijaintitiedot saa Espoon Johtotietopalvelusta - Johtotietopalvelu. Johtotiedot (maksuton) Ennen kaivamisen aloittamista on selvitettävä kaapeleiden ja muiden maanalaisten laitteiden sijainti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit