torstai 2. kesäkuuta 2016

Asunnon vuokraus välittäjän kautta

Hyvän vuokralaisen löytäminen tai oikean, markkinan mukaisen vuokrahinnan määritteleminen ei välttämättä ole helppoa. Ammattitaitoisen vuokravälittäjän käyttö voikin säästää vuokranantajan monelta harmilta. Asiantuntijan hyödyntäminen tekee vuokraamisesta myös turvallista ja vaivatonta.


Asunnon vuokraus välittäjän kautta

Lue vaihe vaiheelta, miten asunnon vuokraus etenee ammattilaisen kautta. Sain asunnon välittäjän kautta. Kokemukseni on, että vapailta markkinoilta vuokra – asunnon. Kannattaako vuokravakuus maksaa vuokranantajan tilille johon vuokrakin.


Välityspalkkion maksaa toimeksiannon välittäjälle jättänyt taho. Asunnoista, jotka löytyvät välittäjän kautta , on jätetty jo toimeksianto, ja maksaja. Toimimme ammattitaitoisesti.


Kiinnitämme paljon huomiota niin asuntoon, asiakaspalveluun, asuntoilmoitukseen, välittäjän aktiivisuuteen kuin huolellisuuteen vuokralaisvalinnassa. Markkinoimme asuntoasi tehokkaasti. Asunnon vuokraaminen toiselle ei ole itsessään mutkikas juttu. Viisas varautuminen vuokrasuhteen riskeihin vaatii kuitenkin osaamista. Huomattava osa vuokra-asunnoista löytää nykyisin uuden asukkaansa välittäjän avulla.


Siihen on koko joukko hyviä perusteita. Yksi tärkeimmistä koskee itse vuokralaista. Kätevintä ja turvallisinta on vuokrata asunto välittäjän kautta. Tunnemme kiinteistöalan kuin omat taskumme, joten välttääksesi riskit, kannattaa antaa vuokraus ammattilaisten hoidettavaksi.


Asunnon vuokraus välittäjän kautta

Tässä siis viisi syytä vuokrata asunto välittäjän kautta ! Välittäjän kautta vuokraamalla säästät silkkaa aikaa! Tapaat välittäjämme asunnolla lähipäivinä. Keskustelet välittäjän kanssa asunnon vuokraukseen vaikuttavista tekijöistä. Vuokratasoa arvioidessaan välittäjä käyttää hyväksi markkinajohtajan ajantasaista tietoa oikeista vuokrapyynnöistä juuri tällä hetkellä.


Jos vuokraat asunnon välittäjän kautta , on komission suuruus yleensä yhden kuukauden vuokraa vastaava summa. Sen maksaja vaihtelee eri puolilla Espanjaa, kaupungeittain ja tapauskohtaisesti. Toisaalla sen maksaa vuokralainen toisaalla omistaja.


Irtisanoiko vanha vuokralainen vuokrasopimuksen vai ostitko tyhjän asunnon , johon tarvitset vuokralaisen? Ekan asunnon eka vuokralainen asuu vieläkin samassa osoitteessa. Palvelu on tarkoitettu vuokranantajille, mutta myös vuokravälittäjät voivat liittää sen. Opiskelijatyttö vuokrasi itselleen asunnon välittäjän kautta.


Haastattelun teemoja olivat siten rahoitus, asunnon ja vuokralaisen valinta,. On huomattava, että koko asunnon vuokralle antaminen vaikka satunnaisestikin katkaisee asunnon oman käytön. Tällä voi olla vaikutusta asunnon luovutusvoittoverotukseen. Lyhytaikainen vuokraus voi koskea myös asunnon osaa (esimerkiksi yksittäistä huonetta) siten, että myös asunnon vakituiset asukkaat oleskelevat vuokrausaikana. Jos haluat, että asunnonvälittäjä etsii sinulle sopivan vuokra- asunnon , sinun täytyy silloin tehdä välittäjän kanssa kirjallinen toimeksiantosopimus.


Asunnon vuokraus välittäjän kautta

Silloin joudut itse maksamaan välittäjälle välityspalkkion. Sovi palkkiosta kirjallisesti etukäteen. Palkkio voi olla esimerkiksi yhtä suuri kuin yhden kuukauden vuokra.


Tämä opas kertoo sinulle käytännönläheisesti, kuinka asuntosi myydään kiinteistönvälittäjän avulla. Vaikka kiinteistönvälittäjä hoitaa myynnin, niin sinullakin on oma rooli projektissa. Oppaasta saat tietoa, miten homma etenee, mitä sinun pitää tehdä ja tietää, kun asuntosi myy kiinteistönvälittäjä. Tilastojen mukaan neljä asuntokauppaa viidestä tehdään. Asunnot vuokrataan yleensä kalustettuina ja varusteltuina, joten välittäjän kanssa voi neuvotella mitä varustelutasoon kuuluu.


Vuokran lisäksi vesi ja sähkölaskut hoidetaan välittäjän kautta , jollei ole sovittu muuta käytäntöä. Vuokraan eivät sisälly muut asumiseen kuuluvat kulut kuin erillisesti sovittuina. Jos välittäjän puoleen kääntyy, kannattaa olla tarkkana muun muassa välityspalkkioiden ja muiden ehtojen suhteen.


Käytännössä välittäjät veloittavat yhden kuukauden vuokraa vastaavan summan vuokralaiselta. Lehti-ilmoittelulla aina joku saa asunnon. Saimme vuokra- asunnon ison välittäjän kautta ilman mitään vaikeuksia. Kerroin vaan työnantajani ja sanoin että vuokrasopimus tulee yksin minun nimiini, ja asia oli sillä selvä.


En kertonut mieheni luottotietojen menetyksestä eikä niitä kysytty. Olenhan yksin vastuussa vuokrasta ja pystyn sen maksamaan. Ilmoita vuokrakohteesi Oikotielle, niin säästät aikaa ja vaivaa. Ennen ilmoituksenjättöä kannattaa myös katsoa kallisarvoiset vinkit vuokranantajan oppaasta.


Yksityishenkilönä voit ilmoittaa vuokrakohteesi vaikka ilmaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit