keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Offshore suomeksi

Ympäristöystävällinen merenkulku ja merellä tuotettava energia ovat alueita, joilla Euroopalla on runsaasti asiantuntemusta, jota voidaan kehittää edelleen. Green shipping and offshore energy are areas where Europe has extensive expertise which can be developed further. Esimerkkejä offshore -ilmaisun käytöstä suomeksi. Nämä lauseet ovat otettu käyttäen lisälähteitä ja voivat olla epätarkkoja.


Käännös sanalle offshore englannista suomeksi. Suomienglantisanakirja.

Ajattelette varmaan kuten minäkin, että tämä offshore -operaatio on hyvin tärkeä, mutta ongelmat on ratkaistava ei ainoastaan merellä vaan myös maalla. English It is using international deception to attempt to build an onshore terminal at Žavlje (Aquilinia) in the Gulf of Trieste, which is already extremely narrow. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Sanakirja sisältää kieltä mm. Ilmainen sanakirja - kokeile.


Katso sanan shore käännös englanti-suomi. Meriteollisuus muodostuu telakoista, meriteknisen alan kokonaistoimittajista, suunnittelutoimistoista, järjestelmä-, laite- ja materiaalitoimittajista sekä offshore -teollisuudesta. In so far as mobile offshore drilling units are in transit and are to be considered as ships, they are subject to international maritime conventions, in particular, SOLAS, MARPOL or the equivalent standards of the applicable version of the Code for the construction and equipment of mobile offshore drilling units (MODU Code).


Uusiutuva energia on paitsi muodikasta, kehittyvän teknologian ansiosta myös entistä halvempaa.

Energiavarojen omistajien ja niihin sijoittaneiden ei pidä unohtaa uusiutuvan energian riskejä. Varsinkin offshore -tuulipuistot ovat alttiita käyttökatkoksille ja luonnonkatastrofien uhkille, tuulivoiman jälleenvakuutukseen erikoistunut GCube Insurance Services varoittaa. Olen tässä jo muutaman kuukauden ajan haeskellut ulkomaisia välittäjiä, joilla ei ole. On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Laskelmassa ei ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, veroja, valuuttakurssimuutoksia ja rahastoihin liittyviä kuluja.


Purjehtiminen asettaa vaatteille omat vaatimuksensa. Kunnollinen tuulenpitävyys ja vedenpitävyys ovat itsestäänselviä ominaisuuksia ja lisäksi purjehdusasut tehdään kulutuskestävistä, jämeristä materiaaleista - tässä käytössä keveys ei ole niin tärkeää kuin vaikkapa vaelluksilla. Liittyvät vastaukset. Mitä tarkoittaa lvi-työt? Valtuuston kokous työpäivänä miten järjestetään työt?


FPB fast patrol boat nopea partiovene FPS floating production system kelluva tuotantolautta FPSO floating production, storage and offloading unit kelluva tuotanto-, varastointi- ja lastausalus: FPV fishery protection vessel. Trustmary Finland Oy. Kunkin kokemustarinan on hyväksynyt haastateltu asiakas, eikä kohteena olevalla yrityksellä ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa tarinan sisältöön. Sähköä, lämpöä ja aurinkopaneelit kotiin luotettavasti Fortumilta.


Sain pienyritykseeni tiedon, että tallainen yritys kauppaa helsingissä Offshore yhtiöitä ja ulkomaisia pankkitilejä. Turkulainen Mobimar Oy on työveneisiin ja turistisukellusveneisiin erikoistunut meritekniikkayritys. Noin hengen Mobimar suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia veneitä eri aloilla ja ympäri maailmaa toimiville asiakkaille.


Offshore investing is often demonized in the media, which paints a picture of tax-evading investors illegally stashing their money with some shady company located on an obscure Caribbean island.

Fladen Offshore 891OS MX on tyylikäs ja nykyaikainen 1-osainen kelluntahaalari veneilyyn ja kalastukseen. Upea kaksiosainen väri antaa haalarille hienon ulkoasun! Valmistettu mukavasta ja pehmeästä materiaalista. Korkea kaulus, jossa fleecevuoraus.


Paljon taskuja, kahdet reisitaskut, hihatasku ja rintataskut. Meidän osakerahastovalikoimamme koostuu maakohtaisista, maailmanlaajuisista ja toimialarahastoista. Nopeuta asiointiasi - tunnistaudu pankkitunnuksillasi.


Puhelut voidaan nauhoittaa ja tallentaa dokumentointia varten sekä turvallisuussyistä. Danske Bank on moderni pohjoismainen pankki, jossa voit hoitaa pankkiasiasi juuri niin kuin sinulle sopii. Tutustu palveluihimme ja tule asiakkaaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit