keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Trafi uudista ajokortti

Jos olet kuitenkin käynyt lääkärissä ja lääkärinlausunto ajokyvystä on tallennettu Potilastiedon arkistoon, voit halutessasi hakea ajoterveystietosi kirjauduttuasi palveluun. Tilaa uusi ajokortti kadonneen, tuhoutuneen, rikkoutuneen tai anastetun ajokortin tilalle. Voit tilata uuden ajokortin myös, jos poliisi on muuttanut ajo-oikeustietojasi, henkilötietosi ovat muuttuneet tai haluat vaihtaa vanhanmallisen ajokorttisi luottokortin kokoiseksi EU-ajokortiksi. Muissa tapauksissa ajokortin uudistaminen sähköisessä palvelussa edellyttää ajoterveystietojen hakemista Potilastiedon arkistosta. Uudista ajokorttisi - Suomi.


Javascriptin hyväksymistä.

Sen määrittelemiseen tarvitaan paljon viisautta. Minun veljeni sai kortin lääkäritodistuksen perusteella vuotiaama, onneksi poliisit nappasivat sen pian pois. Asiointi on päättynyt ja yhteys palveluumme on katkaistu.


Suosittelemme välimuistin tyhjentämistä, etenkin jos asioit julkisessa käytössä olevalla yleisöpäätteellä. Oletko hankkimassa uutta ajokorttia tai ehkä uudistamassa vanhaa? Ajokortit ja lupapalvelut.


Alla olevalla lomakkeella voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia liityen ajokortti -info sivustoon sen beta-vaiheen. Ajovarman ajanvaraus. Trafi lähettää ajokortin haltijalle aina ilmoituksen siitä, kun ajokortti tulee uudistaa.

Muistutus tulee joko kirjeenä tai, jos asiakas on ilmoittanut puhelinnumeronsa, muistutuksen saa tekstiviestinä. Muistutuksessa on tarkemmat ohjeet esimerkiksi lääkärintodistuksen osalta. Suomalainen ajokortti on yhteneväinen muiden EU-maiden korttien ja EU-ajokorttisäädösten kanssa, ja uutta korttia voi käyttää myös ulkomailla aivan samoin kuin nykyistäkin ajokorttia. Vuosittain Suomessa myönnetään n. Uusittu kortti oikeuttaa ajamaan viimeiseen voimassaolopäivään asti. Nuo josittelusi ei asiaa miksikään muuta.


Mehiläisessä ajokortin uusimiseen tarvittavan lääkärintodistuksen hankkiminen on varsin vaivatonta. Auton ajo-oikeus on voimassa määräajan, kunnes ajokortin haltija täyttää vuotta ja nykyisin enintään vuoden ajan. Tämän jälkeen ajokortti täytyy uusia. Autokoulu Koljander toimii Jyväskylässä. Tavoitteenamme on kouluttaa sosiaalisia ja turvallisia kuljettajia.


Tutustu sivuihimme tai kysy lisää! Etukäteen varattu aika ajokortti - ja lupapalveluihin säästää aikaasi. Voit myös valtuuttaa toisen henkilön noutamaan valmiin passisi, mutta häneen sovelletaan tiukempia tunnistussääntöjä: hänellä on aina oltava voimassa oleva passi tai voimassa oleva henkilökortti.


Vanhaksi mennyt passi tai henkilökortti ei kelpaa. Trafi julkaisee heinäkuun alussa uuden, kansalaisille suunnatun ajokortti -info. Sivuston beta- eli kokeiluversiota pääsee lukemaan ja kommentoimaan jo nyt.


Trafi : Trafi on liikenteen turvallisuusvirasto.

Trafin tehtävä on antaa muun muassa tarvitta-via lupia, hyväksyntöjä ja muita päätöksiä. Trafi vastaa tutkintojen järjestämisestä, valvoo liikennemarkkinoihin liittyviä tehtäviä sekä huolehtii liikennejärjestelmän toimivuudesta myös poikkeusoloissa. Kortin saa, jos sinulla on voimassa oleva suomalainen ajokortti ja ajokorttia varten on käytettävissä sähköisessä muodossa oleva valokuva passi- tai ajokorttirekisterissä. Ajoterveyden arviointiohjeet lääkäreille 1. Liikenteen turvallisuusvirasto 1. Yhteisön mallin mukaisen ajokortin sivulla olevassa tunnuskuvassa on oltava ajokortin antavan jäsenval-tion kansallisuustunnus.


Jäsenvaltiot voivat sisällyttää ajokortteihin tallennusvä-lineen (mikrosiru) heti, kun komissio on artiklan kohdassa tarkoitettua menettelyä noudattaen vahvistanut liitteessä I. Du blir automatiskt utloggad om du inte gör någonting i nättjänsten på minuter eller om sessionen i nättjänsten varar längre än timmar.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit