perjantai 3. kesäkuuta 2016

Sanakirja englanti suomi ääntäminen

Tutustu paras tarjousten KLM. Katso sanan ääntäminen käännös suomi - englanti. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Ainoat erot ovat joitakin sanoja ja ääntäminen.


Kokeile ilmaiseksi! Auta meitä luomaan suurin englanti - suomi sanakirja verkossa. Kirjaudu vain sisään ja lisää uusi käännös. Glosbe on yhteistyöprojekti ja jokainen voi lisätä (ja poistaa) käännöksiä. Se tekee sanakirjastamme englanti - suomi realistisen, koska sen ovat luoneet äidinkieltään päivittäin käyttävät ihmiset.


UUSI MYYNNIN JA MARKKINOINNIN SANAKIRJA. Katso hakusanan ‘ ääntäminen ’ käännökset englanniksi. Avainsanat: kääntäjä, sanakirja , suomi englanti , ilmainen suomi englanti , suomi englanti kääntäjä, suomi englanti.


Siis vastaa nykysuomen sanakirjaa suomeksi. Word Assault Etsii useista englanti sanakirjoista yhtä aikaa. Language, Fourth Edition Laaja amerikanenglannin sanakirja.


Haitian Creole heprea hindi hollanti iiri indonesia. Suomienglantisanakirja. Tatoeba - käännä sana ja näet miten sitä voi käyttää lauseissa Englanti - englanti. Englannin kieli on Englannissa syntynyt germaaninen kieli.


Sitä käytetään virallisena kielenä muun muassa Kansainyhteisössä ja se on Yhdysvaltain enemmistökieli. Englanti on yksi tärkeimmistä maailman kielten, koska monista syistä. Seuraavaksi lisäämme.


Juuri nyt haetaan seuraavia käännöksiä suomesta englanniksi. Sanan Allan käännös ja. Amerikanenglanti on lähinnä Yhdysvalloissa puhuttava englannin kielen muoto. Se on englannin puhutuin muoto, sillä yli kaksi kolmasosaa englantia äidinkielenään puhuvista käyttää amerikanenglantia. Hyvä sisältö ja ilmainen sanakirja , joten kokeile.


RedFox sanakirja käyttää evästeitä, jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja sisältö kiinnostavaa. Ilmainen suomi - englanti. DA: PA: MOZ Rank: 70.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit