tiistai 8. tammikuuta 2019

Alivuokrasopimus sato

Monipuolisesta valikoimasta löydät vuokra-asunnot jokaiseen elämäntilanteeseen! Vuoka-koti vai omistusasunto? Katso SATOn asuntovalikoima! Mitä eroa on alivuokrauksella ja jälleenvuokrauksella, ja miten SATO suhtautuu vuokra-asunnon luovuttamiseen kolmannelle osapuolelle?


Entä Airbnb, saako vuokra-asuntoa laittaa palveluun? SATOlta löydät vuokra-asunnot pääkaupunkiseudulta, Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä muista isoista kaupungeista, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Oulu. Tule ja löydä se oikea! Alivuokrasuhteella tarkoitetaan vuokrasuhdetta, jossa enintään puolet huoneistosta luovutetaan toisen käytettäväksi vastiketta vastaan.


Päävuokralainen ja alivuokralainen solmivat keskenään alivuokrasopimuksen, eikä päävuokranantaja ole tämän vuokrasuhteen osapuoli. Alivuokrausta ei vuoksi voida pätevästi kieltää asuinhuoneiston vuokrasopimuksessa. Liikehuoneistojen osalta.


Alivuokrasopimus on vuokrasopimus asuinhuoneiston vuokralaisen ja osan asuinhuoneistosta vuokraavan alivuokralaisen välillä. Myös muu kuin vuokralainen, joka hallitsee asuinhuoneistoa voi tehdä alivuokrasopimuksen toisen henkilön kanssa asuinhuoneiston osan vuokraamisesta. Irtisanomisaika on asuinhuoneiston vuokralain mukainen. Alivuokrasopimus päättyy ilman irtisanomista kun päävuokralaisen (alivuokranantajan) vuokrasopimus tai muu oikeus käyttää asuntoa päättyy.


N:o 515Liite Vahvistettu alivuokra-asunnon vuokrasopimuksen kaavasta annetulla ympäristöministeriön asetuksella (538/2004). Vuokrasopimuksen irtisanomislomake, jota sekä vuokralainen että vuokranantaja voivat käyttää irtisanoessaan vuokrasopimuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit