tiistai 15. tammikuuta 2019

Tulipalo vantaa 2019

Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo , tieliikenneonnettomuus. Ensimmäisten pelastusyksiköiden saapuessa paikalle Vanamontielle palo oli jo levinnyt useisiin talliosastoihin.


Viime lauantaina Maauunintiellä tapahtuneessa tulipalossa kuoli 37-vuotias nainen. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo, että tutkimusten perusteella henkirikoksesta epäiltyä esitetään nyt vangittavaksi.


Kulorastaantiellä sijaitsevassa rakennuksessa syttyi tulipalo , jonka pelastuslaitos sammutti nopeasti. Päivystävä palomestari Tomi Airaksinen kertoi, että tulipalo oli saanut alkunsa makuuhuoneesta. Palo rajoittui makuuhuoneeseen, mutta koko huoneisto kärsi savuvahinkoja. Lauhatiellä olleessa autokatoksessa oli neljä autoa, joista kaksi autoa tuhoutui täysin, kolmas sai lämpövaurioita ja neljäs selvisi ilman vahinkoa.


Kesätyö voi olla myös yrittämistä. Jalosta osaamisesi ja unelmasi tänä kesänä liikeideaksi! Kaupunki tukee nuoria yrittäjiä 3euron kesäyrittäjäsetelillä. Australian palot saastuttivat niin paljon, että sen rinnalla lomat Thaimaassa ovat pikkujuttu – asiassa on silti myönteinenkin puoli.


Tuli tuhoaa ja tappaa nyt eri puolilla maailmaa, mutta vain osasta paloista tarvitsee olla huolissaan. Osoite on kuulemma Maauunintie missä sattui. Tuon tien varsi on täynnä rumia 70-luvulla rakennettuja kerrostaloja. Ennen olivat melkein vallan vuokrakämppiä, kaupungin, Sato, VVO yms mutta viime aikona niistä paljon ollut myynnissä yksityisille. Tapahtumasta on ilmoitettu Pelastustoimen järjestelmään noin 28.


Satakunnan Kansan mukaan rakennuksesta on kannettu ulos ihmisiä. Liekit lyövät Mäkelän mukaan katon läpi. Ennen iltaseitsemää paikalla oli ollut arviolta tunnin verran tikasauto, jonka huipulta yksi palomies suihkutti vettä liekkejä päin.


Olemme osa Mediatalo Keskisuomalaista Rekisteriseloste. Lumon lukion penkinpainajaiset eli penkkarit ovat torstaina 13. Tikkurilan jäähallilta.


Palopaikalla poliisin suorittamien tutkimusten perusteella löytyi viitteitä siitä, että tulipalo oli tahallaan sytytetty. Palossa menehtyi 30–-vuotias nainen. Yksikin tulipalo on liikaa! Vastuu paloturvallisuudesta kuuluu kaikille.


Jokaisen tulee tietää, miten tulipaloja ehkäistään ja miten tulee toimia, jos tuli kuitenkin syttyy. Vantaan Maauunintiellä 9. Kaikilla on myös velvollisuus auttaa muita. Jos tulipalo syttyy, pitää asunnosta poistua parissa minuutissa.


Viranomainen ei ehdi siinä ajassa paikalle. Turvakolmio ja Lukitusapu ovat nyt Turvakolmio Group. Tarjoamme ammattitaidolla yritysten ja yksityisten tarpeisiin mekaanisen ja sähköisen lukituksen tuotteita, huolto- ja asennuspalveluita - suunnittelusta toteutukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit