tiistai 15. tammikuuta 2019

Lupapiste

Peruskäyttäjän rekisteröinti. Näitä ovat pääpiirustukset ja erityissuunnitelmat (KVV-, IV- ja rakennesuunnitelmat). Pääset edistämään palvelussa lupa-asiointia sinulle parhaiten sopivaan aikaan hankkeen eri osapuolten kanssa. Anna sen jälkeen salasana ja klikkaa ”Kirjaudu palveluun”. Palvelu neuvoo ja opastaa luvanhakijaa muun muassa siitä, onko suunniteltu hanke luvanvarainen ja millaisia lupia se tarvitsee.


Passihakemuksen voi jättää myös verkossa, jos edellytykset täyttyvät.

Syötä hakuehtosi tähän. Neuvontapuhelin puh. Tämän palvelun avulla voit hakea. Sähköiset palvelut ovat totta. Nyt voit hakea rakennuslupaa suoraa lupapiste.


Kannattaa kuitenkin laittaa jäitä hattuun ja hankkia ensimmäiseksi pätevä suunnittelija avuksi. Tulevaisuudessa Luumäen kunta pyrkii tarjoamaan myös sähköisen hakemuksen mahdollisuuden. Voit täydentää hankkeen työtilassa tietoja itsenäisesti tai yhdessä muiden hankkeen osapuolten kesken.

Mikäli kysymyksesi kuitenkin liittyy asiointikunnan käytäntöihin, ole yhteydessä viranomaiseen hakemuksen keskusteluikkunan kautta. Kaikki rakennusluvat tulee kuitenkin esitellä lupakäsittelijälle ennen lupahakemuksen jättämistä. Lupa-asioita ovat mm.


Sivusto käyttää evästeitä. Palvelu kokoaa kunnan viranomaisen, rakentajan, suunnittelijan ja muut rakentamisen ammattilaiset yhteen osoitteeseen. Rakentamisen luvat sähköisesti.


Sen tehtävänä on osaltaan varmistaa, että rakennettu ympäristö on turvallinen, terveellinen ja tarkoituksenmukainen. Kukaan ei rakenna yksin, vaan mukana on monta tekijää – rakentaja, suunnittelija, urakoitsija ja viranomainen. Hankkeen onnistuminen edellyttää kaikkien osapuolten yhteistyötä. Hae rakennuslupaa verkossa! Ohjeita luvan hakemiseen.


Vuorovaikutteisen palvelun kautta voidaan kysyä neuvoa kunnan rakennusvalvonnalta sekä hoitaa hankkeen koko lupa-asiointi. Palvelu tarjoaa ajantasaisen näkymän lupaprosessin etenemiseen kaikille asianosaisille tahoille. Kirjaudu lupapiste -palveluun tai anna pääsuunnittelijalle valtuus tehdä hakemus puolestasi. Palvelu ohjaa sinua valitsemaan oikeat toimenpiteet hakemuksellesi. Poikkeamis-, rakennus- ja toimenpideluvat sekä -ilmoitukset tehdään -palvelun kautta paikasta ja ajasta riippumatta.


Vanhojen piirustusten ja asiakirjojen tilaaminen.

Varaudu odottamaan viikkoa kun tilaat vanhoja asiakirjoja. Hyvinkäällä on otettu 19. Kaupassa on myös aineistopyyntö, jollei dokumentteja löydy. Tarkemmat ohjeet löytyvät kaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit