perjantai 18. tammikuuta 2019

Edunvalvontavaltuutus arkikielellä

Edunvalvontavaltuutus arkikielellä

Opas kertoo tärkeästä laista, joka koskee kaikkia meitä - ihan tavallisia suomalaisia - aikuisia. Valitettavan monessa perheessä hoidetaan sairastuneen tai vammautuneen aikuisen asioita raskaan byrokratian kautta vain siksi, ettei tästä läheisiä helpottavasta laista ole kuultu ajoissa. Laki tarkoittaa siis sitä, että voit valita itse sen henkilön, joka saa päättää puolestasi kaikista raha-asioistasi ja muista sinua koskevista asioista sen jälkeen, kun olet menettänyt toimintakykysi. Edunvalvontavaltuutus on tarkkaan määritelty asiakirja, jonka tekemiseen on syytä pyytää asiantuntijan apua. Tarvitsenko valtuutuksen?


Miten ja miksi se tehdään? Lue arkikielinen ja selventävä opas, jonka avulla hankit valtuutuksen josta on sinulle ja läheisillesi suuri hyöty. Oppaan voit tilata. Se on henkilökohtainen ja sen sisältö riippuu monesta eri asiasta. Pariskunnalla voi olla keskenään erilaiset valtakirjat riippuen esimerkiksi omaisuuden tai lasten määrästä.


On tärkeää, että valtakirja on oikein tehty! Lähetetään 1-arkipäivässä. Sopimuskoneen älykkäällä. Kirjakerhon ja Suomalaisen Kirjakaupan yhteistyö tiivistyy.


Edunvalvontavaltuutus arkikielellä

Yhteystiedo Hinta: 2€. Ohjeita on saatavissa netistä ja myös kirjastosta voi hakea opaskirjan. Muistisairaan hmisen a nen maisensa ikeusopas I IHMISOIKEUDET Ihmis- ja perusoikeudet ovat erityisen tär - keitä ja perustavanlaatuisia oikeuksia.


Turja, Pauliina, kirjoittaja, haastattelija. Apua, mikä ammatiksi? Uutuudet ajalta: 1. Selin, Jaakko, kirjoittaja. Ellilä, Kirsti, kirjoittaja, sarjakuvantekijä. Norio-Timonen, Jaana.


Edunvalvontavaltuutus arkikielellä

Kemppi, Reetta, kirjoittaja. Kuopanportti, Tiina. OLKA-toiminta, OIVA-tietopalvelu, Vertaistalo, TOIVO-vertaistukipalvelu -tietoa. EDUNVALVONTAVALTUUTUKSESTA. Satakunnan vanhusneuvostolta toivottiin selkokielistä, yksinkertaistettua versiota edunvalvonta-asiakirjan tekemisestä.


Poikkeuksellinen kokemus niin hoitajana, potilaana ja omaisen roolissa tuovat Tiinan näkökulmaan sellaista uskottavuutta, jota ei muilta löydy. Opas on saanut erinomaista palautetta ymmärrettävyydestään. Virtanen, Janita, kirjoittaja. Elo, Henri, kirjoittaja. Hirvensalo, Inkeri.


Edunvalvontavaltuutus arkikielellä

Olsson, Pia, kirjoittaja. Mahkonen, Sami, kirjoittaja. SATAKUNNAN VANHUSNEUVOSTO Muistio 7. Skip navigation Sign in.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit