keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Kevytmoottoripyöräkortti hinta 2019

KEVYTMOOTTORIPYÖRÄKORTTI Sinulla on mahdollisuus valita kolmesta eri vaihtoehdosta itsellesi sopivin A1-kortti. A1-kortilla saat ajaa moottoripyöriä, joiden sylinteritilavuus on enintään 1cmja teho enintään kW (hv). B-kurssi ilman aikaisempaa ajokorttia: Kurssi sisältää teoriatuntia ajotuntia, auton käytön 1. Kannattaa kysellä hintaa lähimmistä autokouluista.


Yleensä hinta on jotain n. Kevytmoottoripyöräkortti – A1-luokka. Ikäraja: vuotta. Siellä suoritetaan myös teoriakoe ja ajokoe.


Etukäteen varattu aika ajokortti- ja lupapalveluihin säästää aikaasi. Auta meitä kehittämään sivustoa antamalla palautetta. Otamme mielellämme vastaan ruusuja ja risuja.


Pääset palautelomakkeellemme tästä. Jos haluat antaa palautetta jostain koulusta, ole hyvä ja ota ensisijaisesti yhteyttä suoraan kouluun. Sivu päivitetty 22. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom Traficom on liikenteen viranomainen ja liikennealan vahva asiantuntija, joka toimii rohkeasti vastuullisen liikenteen puolesta. Koe liikkumisen vapaus, aloita autokoulu tänään!


Tutustu lähimmän toimipisteesi kurssitarjontaan, löydä itsellesi sopivin kurssipaketti ja ilmoittaudu mukaan! OKRA – Se oikea maatalousnäyttely Oripään lentokentällä 3. Yksi Suomen suurimmista maatalousnäyttelyistä kokoaa Oripäähän tuhannet messukävijät, sadat näytteilleasettajat ja oikean maatalousnäyttelyn tunnelman. A-luokan opetuksessa käytössämme on Yamaha MT-sekä Kawasaki Z7moottoripyörät. A1-luokan opetuksessa ajotuntisi suoritat KTM Duke 1ja Kawasaki moottoripyörillä. Laadukkaan opetuksen, parhaat autot ja rennoimman meiningin tarjoaa autokoulu Drive Center.


Toimimme Lappeenrannassa, Joutsenossa ja Imatralla. A– kevytmoottoripyöräkortin keskimääräinen hinta kaikkine kuluineen on noin. Tämän jälkeen ajokortti on voimassa vuotta kerrallaan. Luvan myöntää Trafi ja se sallii voimassaoloaikanaan teoria- ja.


Mopokortin hinta on yli 6euroa, ennen ei mitään, kevytmoottoripyöräkortti 8euroa lisää. Jo vuotta toiminut autokoulu Rovaniemellä. Liikennekoulu on turvallinen autokoulu, jossa voit ajaa henkilöauton ajokortin, mopokortin ja moottoripyöräkortin. Olemme johtava yksityinen ajoneuvokatsastusten, rekisteröintien ja kuljettajantutkintojen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Ajokortti kauttamme!


Kaikkiin korttiluokkiin tarjoamme maittavat SUBWAY ateria lahjakortit Voit Ilmoittautua kaikille kursseille milloin tahansa myös puhelimitse tai sähköpostitse, olemme sinuun heti yhteydessä! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Askeleet mopokortin suorittamiseen: 1. Ilmoittaudu mopokurssillemme Ilmoittaudu koulutukseen ilmoittautumislomakkeella.


Rekisteröinti ei lähettänyt käyttäjälle sähköpostiviestiä käyttäjätilin aktivoimiseksi eikä yhteydenottolomake lähettänyt viestiä asiakaspalveluun. Palvelemme Kontulassa, Itäkeskuksessa, Herttoniemessä, Malmilla ja Ruoholahdessa. Pidämme teoriatunteja jokaisella toimistolla ja myös virtuaalisesti, voit suorittaa teoriat missä toimistossa tahansa.


Autokoulu Startilla on neljä toimipistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit