perjantai 11. tammikuuta 2019

Joensuun yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi maamme suurimmista yliopistoista. Tarjoamme koulutusta koulutusalalla ja liki sadassa pääaineessa tai koulutusohjelmassa. Kansalaisopistolla tammi- ja helmikuussa maksuttomia luentoja ja.


Avoin yliopisto lyhyesti. Jäseniämme ovat kaikki UEFissa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa suorittavat opiskelijat.

Meillä voit harrastaa esimerkiksi liikuntaa, kuvataidetta, musiikkia, kädentaitoja tai teatteria. Voit päivittää taitosi tieto- ja viestintätekniikan kursseilla tai opiskella uuden kielen. Kurssitarjonta vaihtuu lukukausittain. Tapahtuman kisajärjestelyt onnistuivat mainiosti, ja myös sunnuntaina avantouintia seurasi täysi ja hyvätunnelmainen Ilosaaren katsomo.


Tervetuloa osastollemme 6etutustumaan opintoihimme ja keskustelemaan kanssamme. Suomen suosituin ja kattavin lounaslistoja kokoava palvelu. Suurin osa avoimesta yliopisto -opetuksesta on perusopintotasoista, mutta monissa oppiaineissa opiskelua voi jatkaa aineopintoihin.


Valikoimassa tarjotaan myös yleis-, kieli- ja viestintäopintoja.

Yhdistyksen jäseniä ovat siihen liittyneet maatalous-ja metsätieteiden kanditaateiksi ja maistereiksi opiskelevat Forstit ja Torstit. Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä. Vastaavat palvelut saatavilla UEF-Primossa.


The service is now available at UEF Primo. Joensuun Metsäylioppilaat ry. Ammatillista koulutusta järjestää Riveria ja Ylä-Savon ammattiopisto. Särkee, sattuu, jomottaa? Mutta miten valita oikea särkylääke oikeaan tilanteeseen?


Voiko särkylääkkeistä olla haittaa ja miten särkylääkkeitä käytetään oikein ja turvallisesti? Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto. Ota yhteyttä: help.


Maisteriopinnot sisältävät oppiaineen syventävät opinnot, sivuaineopintoja ja pro gradu -työn. Linkit ohjelmien Opintopolku. Optimi ry:n toimisto löytyy Haltia rakennuksen tilasta H212. Toimisto on avoinna keskiviikkoisin toimistopäivystyksen aikana.


Meiltä saat vankkaa osaamista sekä tietoa verkostoista, olosuhteista ja mahdollisuuksista.

Opiskelemaan valitut. Saat yhteishaun tuloskirjeen ja ohjeet opiskelupaikan vastaanottamiseksi sähköpostilla 28. Yliopisto -opiskeluhan voi tarkoittaa aika paljoa, (kirja)tenttejä voi suorittaa pyydettäessä myös esseinä.


JOENSUUN YLIOPISTO. Tietojenkäsittelytieteen laitos. OHJEITA KÄYTTÖLIITTYMIEN TYÖTÄ TEKEVILLE.


Käyttöliittymien työn tarkoituksena on soveltaa ja harjoitella kurssilla opittuja käyttöliittymien suunnittelu- ja toteutusmenetelmiä. Tutkimme, opetamme ja teemme työtä paremman tulevaisuuden puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit