torstai 17. tammikuuta 2019

Kova brexit seuraukset

Tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - tullilainsäädäntö ja tullausmenettelyt. Seuraava koulutus 18. Britannian ero olisi raju isku EU:lle. Yksikään toinen EU-maa ei pysty tarjoamaan sellaista potentiaalista sotilaallista voimaa kuin britit, jos kova paikka tulee, arvioi kansanedustaja Pertti Salolainen.


Heidän asemansa ja oikeutensa turvataan sellaisina kuin ne ovat 31. EU-lainsäädännön mukaan. Toistensa alueelle 31. Tästä lisätietoja sisäministeriön brexit -sivulta. Spermapula, eläkkeiden poistuminen tai ei bloody marya baarissa.


Merkittävien poliittisten muutosten lisäksi. Ero toteutui suhteellisen pitkän prosessin jälkeen 31. Vaihtoehtoja ovat mm. Toivon briteille mahdollisimman nopeaa eroa, ilman erosopimusta.


Sopimukseton ero, eli kova - Brexit , asettaisi ns. Useampi koulutettava? Siihen yrittäjän kannattaa varautua. Kansalaisille brexit -riitely puolueiden kesken ja niiden sisällä on näyttäytynyt lähinnä farssilta.


Faragen ja muiden brexit -potitiikkojen väärät lupaukset ennen kansanäänestystä olivat selkeä petos. Punnan arvo on laskenut yli kymmenen prosenttia ja kova brexit vie punnan arvosta oletettavasti toisen mokoman. Brexit -neuvotteluiden suurimmaksi huolenaiheeksi on noussut, kykenevätkö osapuolet edes laatimaan sopimusta siitä, millaiset välit unionilla ja briteillä on brexitin jälkeen. EU on asettanut sopimuksen takarajan marraskuulle.


Kovan Brexitin seuraukset alallemme. Kovalla brexitillä voi olla seurauksia myös meidän alallemme. Mahdollinen Brexit ja sen seuraukset nordea. Asiantuntijoilta on tullut hälyttävissä määrin raportteja siitä, miten kovan Brexitin seurauksena kaikki asiat loppuisivat kerralla – edut, vapaudet kulkea, ostaa ja tilata ulkomailta, käydä kauppaa ja saada terveydenhuoltoa toisessa maassa”, Heli sanoo. Kova brexit tarkoittaa, että.


Tällöin toteutuisi niin sanottu kova brexit. Brexitissä on riittänyt kohkaamista jo moneksi vuodeksi, kyllästymiseen saakka. Digitekniikka Digitalous Teknoyritykset pelkäävät kovan brexitin räjäyttävän niiden syliin yhä uusia, tuntemattomia pommeja.


Joko käsitteet kova brexit ja pehmeä brexit ovat tuttuja? Entä mitä tarkoitetaan erityisellä brittimallilla? Ota käsitteet haltuun lukemalla Matthew Broadin kolumni. Digitalous EU:n kanssa neuvoteltu erosopimus ei kelvannut, joten edessä saattaa olla lähtö ilman sopimusta. Konservatiiveilla on kova paikka edessä, kaikki eron seuraukset rojahtavat nyt omaan koppaan.


Vielä päiviä ennen lokakuun lopun takarajaa, jolloin periaatteessa myös sopimukseton ero, niin sanottu kova brexit , oli mahdollinen, eron täsmällisistä seurauksista ei ollut tietoa kenelläkään. Vaikka ero toteutuisi tammikuun lopussa, seurauksien valkenemiseen voi mennä kuukausia, vuosia, jopa vuosikymmeniä. Tietosuoja-asetus gdpr tuli EU-alueella voimaan toden teolla viime toukokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit