keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Piipaa kalajoki

Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Lue tuoreimmat uutiset kategoriasta Pohjois-Pohjanmaa. Suomen kattavimman uutiskatsauksen. Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta!


Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Tampereen ja Pirkanmaan tärkeimmät uutiset, parhaat live-lähetykset, mielenkiintoisimmat ilmiöt ja ihmiset.


Tiedä mitä lähiseuduillasi tapahtuu. Lue paikalliset uutiset sekä Turun seudun ilmiöt. Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla.


Testit ja kyselyt Testit ja kokeilut ja kysymykset tekniikasta. Voit myös hakea muuta tietoa esim. Itäpuisto kerrostalohuoneiston asunto. Palokunta oli saanut kello 05:hälytyksen sankasta savusta kerrostalon rappukäytävässä ja päästäkseen asuntoon he joutuivat sahaamaan oven poikittaissuunnassa.


Rikoskartta luokittelee poliisin tiedotteet ja esittää ne kartalla. Voit etsiä vapaasti poliisiuutisia ja muita tiedotuksia ja selvittää missä ne tapahtuivat. Rikospaikka on viikoittainen ajankohtaisohjelma, jota juontavat pitkän linjan rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen.


Rikospaikassa pureudutaan rikoksiin rikospaikkojen, studiohaastattelujen ja mtv. Vinkkimiehet-ohjelman kautta. Tästä johtuen edellisen tunnin loppupuolella syntyneet, pienet ja nopealiikkeiset kuurot eivät välttämättä erotu kuvassa. Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja koko maailmaan.


Suomi ja lähialueet - sadetutka ja ukkostutka. Ilmatieteen laitoksen säätutka näyttää seuraavan tunnin tilanteen tunnin välein. Esikoislestadiolaisuus on evankelisluterilaisen kirkon sisällä toimiva herätysliike.


Herätysliike vaikuttaa pääosin Pohjoismaissa ja Pohjois-Amerikassa sekä lisäksi Keski-Euroopassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, 16. Kolarissa pelastetaan henkiä yli miljoona kilometriä ajetulla piipaa -autolla: Eihän sitä saisi rakastua. Venäläisen henkilöauton.


Kalajoki Poliisi Henkirikokset Rikos. Vakava auto-onnettomuus Haapavedellä - iäkäs pariskunta kuoli nokkakolarissa Lue aiheen Haapavesi keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun.


Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit