torstai 10. tammikuuta 2019

Ny yritys

Kaikki parhaat aktiviteettimme, New York. Varaa kierrokset helposti netistä. Näe kaupunki yläilmoista. Tee matkastasi unohtumaton. Ota kaikki irti nähtävyyksistä!


Tutustu kaupunkiin risteilyllä.

Yksi päivä, satoja mahdollisuuksia. Päiväretket kohteeseen New York! NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa perustetaan oikealla rahalla toimiva NY-yritys.


Ohjelma on avoin yläkoulun ja toisen asteen oppilaitoksissa opiskeleville. Tuemme yrittäjyyskasvatusta, oman talouden hallintaa ja työelämätaitojen oppimista - saamme nuoret tunnistamaan ja hyödyntämään omat kykynsä – tekemällä oppien. Nuori Yrittäjyys ry ( NY ) on voittoa tavoittelematon yhdistys. Vuoden lopuksi valitaan parhaiten menestynyt yritys kansallisessa Uskalla Yrittää -finaalissa, johon valitaan alueiden parhaat yritykset.


NY-yritys tarjoaa nuorille oppimisympäristön, jossa nuoret voivat kokeilla opittujen taitojen hyödyntämistä käytännössä.

Opittavat taidot syntyvät tekemällä oppimisen kautta ja itse oivaltaen. NY kannustaa kouluja avaamaan ovensa ympäröivään yhteiskuntaan. NY -ohjelmiin sisäänkirjoitetut liike-elämän vapaaehtoisten roolit helpottavat yhteistyön rakentamista koulujen ja yritysten välille.


NY -ohjelmat muodostavat NY Yrittäjyyskasvatuksen polku -kokonaisuuden, joka tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia alaluokilta korkea-asteelle. Gradiassa toimii lukuvuosittain yli 1NY -yritystä, ja yrittäjyyttä osana opintoja kokeilee vuosittain satoja opiskelijoita NY Vuosi Yrittäjänä opinto-ohjelman kautta. Uusavuttomuus on päivän sana.


Se näkyy kotona ruuanlaittopuolella, pyykkien käsittelyssä ja jopa lastenhoidossa. Nykyajan ihminen ei myöskään osaa korjata pyöriä, autoja tai kodinkoneita. Tässä on yritysidea, joka tarjoaa hyvän ratkaisun. Uusi yritys auttaa ja opastaa: Aja polkupyöräsi, moposi tai autosi huoltohelppiin. Liikevaihto nousi 7prosenttia.


Yhtiön omavaraisuusaste oli prosenttia. Yrittäjyyttä tukeviin opinto-ohjelmiin kuuluu, että opiskelijat perustavat ryhmissä pienimuotoisia harjoitusyrityksiä ( NY-yritys ) yhden lukuvuoden ajaksi (syksy-kevät tai kevät-syksy). Tukena harjoitusyritys toiminnassa opiskelijoilla on neuvonantaja työelämästä sekä ohjaava opettaja.


Tällä sivulla rekisteröidään NY-yritys mukaan Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan. Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti ja tarkista tiedot ennen rekisteröinnin lähettämistä. Täytä yrityksen perustiedot ja NY -yritysten jäsenten tiedot.

Yritys ei saa ottaa lainaa tai ostaa velaksi, koska NY-yritys toimii aina konkreettisesti käytössä olevilla rahavaroilla. Yrityksen tulee pitää tuloistaan ja menoistaan kirjanpitoa. Nuori voi työllistää itsensä monilla tavoilla. NY-yritys Ehkä yksi tunnetuimmista yritysmuodoista on NY -yrittäminen. Eli nuori yrittäjyys.


NY toimii yleensä kurssina koulussa, eli voit valita sen ylä-asteella mikäli koulussasi on mahdollisuus pitkänä valinnaisena, sekä lukiossa. NY -kurssissa perustetaan miniyritys. Tervetuloa asioimaan ennakkoluulottomien opiskelijoiden yrityksiin! Lisää alapalkkiin sisältöä raahamalla sisältökomponentteja sivun oikean reunan valikosta. NY -yritykset ovat toiminnassa pääasiallisesti yhden lukuvuoden.


Alapalkkiin voit syöttää esimerkiksi yhteystietosi, mahdolliset aukioloajat, tekijänoikeusmerkin tai muuta tärkeää informaatiota, joiden haluat näkyvän jokaisen sivun alareunassa. Valtakunnallista ja paikallista vaikuttamista pk-yrittäjien puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit