torstai 24. tammikuuta 2019

Auton valtakirja fennia

Voit halutessasi valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan puolestasi vakuutus- ja vahinkoasioitasi lähettämällä valtakirjan Oma Fennia -palvelun kautta. Kirjaudu Oma Fenniaan verkkopankkitunnuksillasi ja täytä siellä oleva valtakirjalomake. Vihreän kortin hankkiminen on suositeltavaa aina, kun ajat ajoneuvollasi Pohjoismaiden ulkopuolella. Tilaat sen helposti Oma Fennia -palvelun ilmoitukset-osiossa. Kun ajoneuvon kuljettaja ei ole ajoneuvon omistaja tai haltija, hänellä tulee olla matkalla Green Cardin lisäksi myös valtakirja.


Voit myös kirjoittaa valtakirjan paikan päällä, mutta huomioi, että valtakirja tarvitsee auton omistajan allekirjoituksen.

Valtakirja leimataan ja sen saa mukaan odottaessa. Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes alennuksen. Käytä auton kauppakirjaa erityisesti silloin, jos maksamiseen tai kauppaan liittyy osamaksuja, vaihtotavaroita tai muita ehtoja. Kauppakirjaan merkitään tarkasti, miten maksu suoritetaan ja milloin auton omistus siirtyy.


Muista tilata kortti auton lisäksi myös matkailuperävaunulle, jos olet lähdössä sillä matkaan! Rekisteriotteen tekninen osa. Sen voit tilata maksutta Traficom.


Kansainvälinen vahinkoilmoituslomake. Tulosta mukaan Liikennevakuutuskeskuksen sivuilta.

Kaskovakuutus tuo autolle huomattavaa lisäturvaa, joten se on hyvä ottaa liikennevakuutuksen lisäksi. Katso valtakirjapohjat tästä. Lisäksi autossa tulee olla viralliset EU-kilvet ja auton ollessa toisen nimissä, tulee reissuun lähtijällä olla lupa omistajalta tai rahoitusyhtiöltä auton viemiseksi ulkomaille. Kun valtakirja on käsitelty ja valtuuttajan vakuutustiedot näkyvät valtuutetun verkkopalvelussa, lähetämme siitä ilmoituksen valtuutetun sähköpostiin. Täyttäkää tämä valtakirja , jos haluatte Fennian maksavan Teille sairaanhoitokuluista myös sairausvakuutuslain mukaisen korvauksen.


Tällöin Kansaneläkelaitos maksaa korvauksen Fennialle. Pyydämme Teitä valtuutuksessanne huomioimaan, että haemme Kelalta sairausvakuutuslain mukaisen korvauksen palveluntuottajalle maksetuista kokonaiskustannuksista. Uusi tieliikennelaki 1. Tieliikenteen toimivuuden ja turvallisuuden kannalta on tärkeää, että voimme luottaa siihen, että kaikki tienkäyttäjät noudattavat liikennesääntöjä. Käytä palvelua, kun haluat ilmoittaa autosi, moottoripyöräsi tai muun ajoneuvosi tilapäisesti pois liikennekäytöstä. Liikennekäytöstäpoisto tulee voimaan heti ilmoituksen jälkeen ja on voimassa toistaiseksi.


Me haluamme helpottaa elämääsi. Tarjoamme auton vakuutukset ja rekisteröinnin yhdeltä tiskiltä – kummatkin pakollisia velvollisuuksia autonomistajalle. Meillä saat ne hoidettua nopeasti ja tehokkaasti ilman sen kummempaa jahkailua.


Kurvaa siis pihaan! Voit hoitaa rekisteröinnin vasta saatuasi viestin hakemuksesi hyväksymisestä. Kilpailuta autovakuutuksesi nyt helposti.


Olethan suoraan yhteydessä autoliikkeeseen, josta auto on toimitettu tai automerkkisi valtuutettuun autokorjaamoon, tarvittaessa saat yhteystiedot Huolto-osastoltamme.

Huolto-osasto auttaa ja konsultoi tarvittaessa. Kun olet hankkinut Volvo- auton , kannattaa se vakuuttaa Volvia Vakuutuksessa. Meidän asiakkaanamme voit olla varma siitä, että mahdollisen vahingon sattuessa korjauksessa käytetään ainoastaan Volvo-alkuperäisosia. No siinä suhteessa että silloin on syyllistunut rikolliseen jos on tekaissut siihen auton omistajankin nimen. Kyse oli tosin vain vuokra-asunnosta.


Puhelinliittymän katkaisin heti soittamalla Elisaan. Auton tekniset asiat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit