keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Kulkeeko posti lauantaina

Pienessä kortissa on suuri tunne - ystävänpäiväkortit postiin viimeistään 10. Paketteja voi noutaa läpi viikonlopun. Useimmat postin palvelupisteet ovat avoinna tänä viikonloppuna. Kulkeeko posti myös lauantaina ja sunnuntaina? Eli jos tänään (Perjantaina) on lähetetty ykkösluokassa kirje niin tuoko posti sen lauantaina laatikkoon?


Jos lähetän smartpost-pakettiautomaatista toiseen paketin niin että se ehtii perjantain tyhjennykseen niin tuleeko paketti perille seuraavalla viikolla vai kulkeeko nämä paketit viikonloppuisin? Lueskelin itellan sivuilta ja siellä lukee että perillä seuraavana työpäivänä. Jakelupäivien määrä ei muutu, mutta asiakkaat voivat kuitenkin huomata muutoksen: tiistaisin jaettavana on aiempaa vähemmän postia, koska kirjeitä ei tuolloin jaeta.


Digitalisaatio vähentää voimakkaasti jaettavan postin määrää. Mitä callused on jaettavaa,. Mietin vain kun mulle tuli esim. Ja mulle on nytkin tulossa paketti, joka on ollut tänään lajittelukeskuksessa. Meidän posti on auki, joten mietin että saanko sen sieltä jo nyt vai vasta sitten maanantaina.


Että mahtaako posti kulkea, vaikka ei laatikkoon asti. Tämän hetkinen tilanne ei ole kuitenkaan millään tavoin puolusteltavissa. Postinsaajille muutos näkyy. Jaettavaa postia on nyt ei niin paljon kuin viisi harkinnanvarainen sitten.


VR:n mukaan työnseisaus alkoi kolmelta yöllä ja jatkuu iltaan asti. Lakko tietää katkosta pääkaupunkiseudun lähijunaliikenteeseen. Helsingin seudun liikenteestä vastaava HSL tiedottaa, että kolme aamujunaa Lahdesta Helsinkiin kuitenkin ajetaan, samoin yksi aamujuna Kirkkonummelta ja yksi Karjaalta.


Lauantaina myymälät ovat kiinni. Myös useimmat postit palvelevat perjantaina klo 18:aan asti. Itsenäisyyspäivänä postin omat myymälät ovat kiinni lukuun ottamatta Joulupukin pääpostia Napapiirillä.


Junien kulkuun itsenäisyyspäivä aiheuttaa joitakin muutoksia. Baltic Princessin tekninen telakointi viivästyy ja tämän hetkisen tiedon mukaan laiva palaa liikenteeseen lauantaina 24. Turusta aiemmin ilmoitetun torstain 22. Viivästyminen johtuu laivalle tehtävistä teknisistä töistä, jotka vievät kauemmin aikaa kuin alunperin oli suunniteltu.


Terveystalo tarjoaa lääkäri-, terveys-, työterveys-, tutkimus- ja sairaanhoitopalveluita yli sadassa toimipaikassa. Tee ajanvaraus kätevästi verkossa. Helsingin seudun liikenne –kuntayhtymä vastaa joukkoliikenteen järjestämisestä Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Keravalla, Kirkkonummella ja Sipoossa. Posteista valtaosa toimii kumppaniyrityksissä ja palvelee niiden aukioloaikojen mukaan.


Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio. Suomella on painetta kiertää postin viisipäiväiseen jakeluun liittyvää EU-direktiiviä, sanoo liikenne- ja viestintäministeriön ylijohtaja Jukkapekka Ristola. Hyvinkään Liikenne järjestää Kauppatorilla tapahtumapäivän ja Hyvinkään pääkirjastossa (Torikatu Hyvinkää) on Hyvinkään paikallisliikenteen 60-vuotisjuhlavuoden näyttely 26. Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille.


Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea. Onko muilla posti hidastellut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit