perjantai 25. tammikuuta 2019

Tilisiirtolomake op

Tee ja lähetä laskut missä ja milloin vain! Kokeile ilmaiseksi verkossa toimivaa laskutusohjelmaa. Palvelun tarjoaa Taloustaito Terttu Ky.


Jos koet palvelun hyödylliseksi, muista lisätä kirjanmerkki selaimeesi, niin löydät tänne jatkossakin! Luoda oma pankkisiirtolomake Internetissä. Muuna kuin pankkipäivänä vastaanotetun maksutoimeksiannon aloituspäivä on seuraava pankkipäivä, mikäli maksu on menossa OP Ryhmän ulkopuoliseen rahalaitokseen tai maksu ei ole euromääräinen.


Tilisiirtolomake laskulle. Laskuhari-laskutusohjelmassa on mahdollista tulostaa myös tilisiirtolomake laskulle. Oletuksena tilisiirtolomake ei tulostu laskulle, koska sitä ei enää nykyään juuri käytetä. Jos asiakkaasi kuitenkin haluavat tilisiirtolomakkeen laskulle, voit ottaa sen käyttöön ohjelman asetuksista.


Osat nimetään järjestyksessä: Pankki, Maksaja ja tarvittaessa Valvontalehti. Lomakkeen voi ottaa käyttöön 1. Laskuttajan tulee ottaa tämän ohjeen mukainen tilisiirtolomake käyttöön viimeistään 31. Jos haluat maksajakohtaisen kiinteän viitenumeron, laita tähän kenttään ensimmäiselle riville asiakasnumero (vähintään 100), josta viitenumero muodostetaan.


OP -mobiilissa heti maksuun hyväksytty euromääräinen maksu välitetään OP :sta myös toiseen pankkiin reaaliaikaisesti aina kun mahdollista. Aluksi vain osa maksuista on reaaliaikaisia ja palvelu laajenee vaiheittain koskemaan kaikkia SEPA-maksuja. Varainsiirtoveron maksuohjeet ovat sivulla Näin maksat varainsiirtoveron. Muutoksen myötä myös tilisiirtolomake on muuttunut.


Kätevä tilisiirtolomake esimerkiksi yhdistyksille tai yrittäjille. BIC koodin voi jättää pois myös 1. Jos haluat nopeasti ja helposti tehdä tilisiirto-lomakkeen niin tässä on ehkä helpoin tapa. Et tarvitse muuta ohjelmaa kuin Adobe Acrobat Reader jonka voit ladata ilmaiseksi netistä. Finanssialan Keskusliitto määrittelee kotimaan (Suomen) maksuliikenteessä käytettävän tilisiirtolomakkeen. Viivelaskuri arvioi milloin rahasi ovat perillä, kun käytät tavallista tilisiirtoa.


Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Kylätiedotteen välissä jaettu tyhjä tilisiirtolomake on aiheuttanut kyselyä. OP - Pohjola-ryhmän osuuspankkien konttoreista (muut kuin yhteisöt). Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin , POP-pankin,.


Ahvenanmaa, myöntänyt Ålands Landskapsregering. Ilmoita: tilisiirto tai laskulomake, tai osainen, kpl määrä, tuleeko viitenumero. Kirjoita tilisiirto tai laskulomakkeeseen haluamasi tiedot viestikenttään, saat sähköpostiisi vedoksen. Tuotenimike Määrä Yksikkö Yksikköhinta Alv. Asiakkaan Y-tunnus.


OP Ryhmän sisäinen SEPA-maksu veloitetaan ja hyvitetään saajan tilille heti. Maksa varainsiirtovero esimerkiksi verkkopankissasi näiden ohjeiden mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit