perjantai 28. kesäkuuta 2019

Kela vihreä kortti

Teetä omilla kuvilla ja teksteillä. Henkilökortti sairausvakuutustiedoin. Vihreä eurooppalainen sairaanhoitokortti. Kaikki Suomessa sairausvakuutetut saavat sairausvakuutuskortin eli Kela -kortin.


Kela - kortti lähetetään vastasyntyneelle, kun Kela saa nimitiedon maistraatista. Korttia näyttämällä saat apteekeissa ja useilla yksityisillä lääkäriasemilla suorakorvauksen kuluistasi, jolloin niistä vähennetään suoraan Kela -korvaus. Kortin voi tilata mikä tahansa toimisto, kun on ensin varmistuttu tietojen oikeellisuudesta ja siitä, että hakija on vakuutettu. Työpaikkakassan jäsenet tilaavat Kela -kortin joko työpaikkakassasta tai Kelan toimistosta. Tiedän että maksukattoon lasketaan terveyskeskuskäyntimaksut,poliklinikkamaksut.


Mutta mitä tarkoittaa kuntoutusmaksut. Voit tilata vihreän kortin myös asiakaspalvelustamme lähettämällä viestin Oma Palvelusta tai soittamalla asiakaspalveluumme. Kelain on palvelu, joka mahdollistaa sähköisten lääkemääräysten laatimisen. Se on hyvä vaihtoehto, jos lääkäri tai hammaslääkäri ei toimi terveydenhuollon palveluksessa eikä itsenäisenä ammatinharjoittajana. Valmis kortti lähetetään antamaasi osoitteeseen.


Jos haluat valmiin kortin postitettavan johonkin toiseen osoitteeseen kuin lähiosoitteeseesi, kirjoita toimitusosoite hakemuksen Nimi ja toimitusosoite, jos eri kuin yllä kohtaan. Autoliitto tai Suomen posti eivät vastaa tavallisina kirjeinä postitettujen kirjeiden perillemenosta. Voit hakea tavallista henkilökorttia poliisin sähköisessä asiointipalvelussa tai valitsemassasi lupapalvelupisteessä.


Jos käytössäsi on Visa-tunnuksella merkitty kortti tai S-Etukortti Debit - kortti , sinulle lähetetään ilmoituksen jälkeen uusi kortti automaattisesti. Vioittuneen kortin tilalle voit tilata uuden kortin S-Pankin verkkopankissa joko kortin tiedoista tai viestillä, tai soittamalla S-Pankin Asiakaspalveluun puh. Frank App on opiskelijaelämäsi kätevin hyötypalvelu, josta löydät palkitun digitaalisen opiskelijakortin, sekä satoja opiskelija-alennuksia ympäri Suomen. Ilmainen digitaalinen opiskelijakortti toimii virallisena opiskelijatunnisteena kaikkialla Suomessa, ja todistat sillä opiskelijastatuksesi vaivatta suoraan puhelimesta. Juuri nyt - kaikesta!


Kela vihreä kortti

Olishan se kiva mennä työmaalle lenkkareissa ja verkkareissa, niinhän tosi mies tekis. Sen lisäksi kursseilla opetetaan jästipäille monenmoista muutakin työturvallisuutta. Avoimin mielin kursseille, se on meille vastuuntuntoisillekkin etu. Pitääkö minun hakea Kela -korvausta?


Jos Kela kortti ei ole mukana ja korvausta ei ole vähennetty, hae sairausvakuutuslain mukainen korvaus ensin itse Kelasta. Sen jälkeen voit hakea korvausta vakuutuksestasi. Lataa upeita ilmaisia kuvia aiheesta Kortti.


Linkki hakemukseen on sivun alareunassa. Turvallisuus yhteisellä työpaikalla edellyttää tilaajayrityksen ja toimittajayritysten välistä toimivaa yhteistyötä. Työturvallisuuskortti - työturvallisuus yhteisellä työpaikalla. OmaVerossa voit hoitaa lähes kaikki veroasiat. Kirjaudu pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai Katso-tunnisteella.


Jos asioit toisen puolesta, tarvitset valtuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit