tiistai 11. kesäkuuta 2019

Kiinan viisumi ajanvaraus

Z Visa (Työskentely viisumi ) a. Sormenjälkitunnisteiden rekisteröinti. Kaikilta henkilöiltä (- v.) jotka anovat Kiinan viisumia, vaaditaan ajanvaraus sormenjälkitunnisteiden antamista varten. Visumservice varaa ajan puolestanne. Koronavirustilanne ja Kiinan toimenpiteet siihen liittyen elävät nyt nopeasti.


Suomen suurlähetystö Pekingissä ja pääkonsulaatti Shanghaissa ovat jatkuvassa yhteydessä lukuisiin eri tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta. THL on julkaissut ohjeita Suomeen saapuville matkustajille sekä koronaviruksesta yleensä. Osta Kiinan viisumi verkkokaupastamme. Matkustaessasi Kiinaan tarvitset viisumin.


Traveller Oy toimii asiamiehenä ja hoitaa viisumin hakemisen puolestanne helposti, vaivattomasti ja luotettavasti. Kiinan konsulaatti myöntää myös pikaviisumeita. Kertaviisumi on voimassa - päivää, tarvittaessa jopa päivää ja se oikeuttaa yhteen edestakaiseen matkaan. Viisumityyppi Kertaviisumi.


Jos haluat oleskella Suomessa yli päivää, tarvitset oleskeluluvan. Jos olet EU-valtion, Islannin, Liechtensteinin, Norjan tai Sveitsin kansalainen, rekisteröi oleskeluoikeutesi Maahanmuuttovirastossa. Palvelupakettimme sisältää: - Tampereen alueella asiakirjojen nouto. Tarvittaessa autamme hakemuksen täyttämisessä. Tarkistamme, että asiakirjat ovat asianmukaisesti täytetty ja tarvittaessa teemme korjaukset.


Asiakirjojen toimitus Kiinan. Kiinan Kansantasavallan lakien ja sääntöjen mukaisesti Kiinan Suurlähetystö aloittaa Syyskuuta 20rekisteröimään jokaiselta Kiinan viisumi hakijoilta sormenjäljet. Hakijat jotka täyttävät seuraavat ehdot eivät tarvitse rekisteröidä sormenjäljet: (1) Hakijat alle 1 tai yli vuotta ikää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit