maanantai 3. kesäkuuta 2019

Endora oy

Toteutamme niin Suomessa kuin kansainvälisestikin sähköisiä media- ja markkinointipalveluita sekä laajoja hakemisto- ja nettipalvelukonsepteja. Endora on sähköiseen liiketoimintaan, telemarkkinointiin ja puhelinpalveluihin sekä ohjelmistojen ja järjestelmien kehitykseen erikoistunut asiantuntijayritys. Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset palvelut myynnistä asiakaspalvelun ja viestinnän tukitoimintoihin.


Endora Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus. Kauppalehden Yrityshaku löytää kaikki keskeiset yritystiedot yritykselle Terra Finland Oy. Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot.

Kokeile maksutonta palvelua ja löydä kaikki tarvitsemasi yritystiedot. Endora Oy :llä on käytössään yli tytäryhtiötä ja yritykseemme olivat yhteydessä Suomen1sekä Suomen Yritysrekisteri (SYR). Kyseiset yhtiöt kauppasivat yrityksellemme näkyvyyttä ja löydettävyyttä netissä. En tiedä mitä kaikkea muuta nuo yli muuta yhtiötä kauppaavat. Suomalaisissa yrityksissä on vuosien varrella saatu ihmetellä monien luettelopalveluja verkossa kauppaavien yritysten toimintaa.


Yksi jo pitkään yrittäjiä piinanneesta palvelusta on Suomen Yritysrekisteri SYR, jonka taustalla toimii Endora Oy. Suomen yritysrekisterin taustalla on Endora -niminen yritys. Iltalehti ei tavoittanut Endorasta ketään kommentoimaan asiaa.


Nuori yrittäjä ei vielä osaa sanoa, ryhtyykö hän asiassa jatkotoimiin.

Endora Oy , Helsinki, NUIJAMIESTENTIE C, Atk-Sovelluksia ja Atk-Ohjelmistoja, Ohjelmistojen Suunnittelu ja Valmistus, Palvelut, Markkinointi, Myynti, Maahantuonti. Postilokero voi olla esim. Tutustu ja kokeile Elisa Kirjaa heti!


Oheisella lomakkeella voitte lähettää palautetta, ilmoittaa virheellisistä tiedoista tai tehdä tilauksia palveluun. Mikäli haluatte vastauksen palautteeseenne, niin lisäättehän mukaan yhteystietonne. Sivuston otsikko: Sivuston avainsanat: Sivuston kuvaus: 001. Terra on sähköiseen liiketoimintaan, ohjelmistojen ja järjestelmien kehitykseen sekä kustannustoimialaan erikoistunut.


Endora Oy valitsi NettiTiedon julkaisu ja toimistopalvelujärjestelmän. Julkaisujärjestelmän avulla Endora hakee nopeaa päivitettävyyttä sivuilleen. NTG CMS julkaisujärjestelmän avulla Endora voi hallita sivuston sisältöä reaaliaikaisesti helppokäyttöisestä hallintaliittymästä, jolloin sivuston päivittäminen on vaivatonta ja nopeaa. Aimo Tieto Oy , Kuopio Avoin yhtiö Sivunikkarit, Kuopio Email Factory Oy , Kuopio. Hae 2Endora Oy , Kuopio työpaikkoihin palkataan nyt Kuopio Indeed.


Aloita yrittäjän urasi turvallisesti Endora Oy :n Business Center -ketjun yrittäjänä. Voit aloittaa yrittäjyyden helposti, saat meiltä koulutuksen, tuotevalikoiman ja valmiiksi suunnitellun konseptin, jonka varassa lähteä kehittämään toimintaa. Etusivu Tuotemerkki Endora. Showing all result Pikku lääkäri 1€.


Asettaa maksullisen telemarkkinointikiellon omaan numerooni (estää suurimman osan, mutta ei Endora Oy :n häirintää). Lisäksi olen ilmoittanut jokaiselle puhelinmyyjälle, että tietosuojalain x. Yhtiön Suomen Terveyspiste Oy liikevaihto oli tuhatta ja tilikauden tulos tuhatta.

Vuokraa postiosoite. Liikevoittoprosentti oli 4. Kuopiosta asut osan vuodesta ulkomailla sinulla ei ole vakituista osoitetta tai olet vain joutunut taivasalle, me autamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit