torstai 20. kesäkuuta 2019

Passikuva kuopio

Ma-to ilman ajanvarausta. Katso tarkemmat aukioloajat sivuiltamme. Saat mukaan kuvatunnuksen, jota voit käyttää passin tai henkilökortin hakemiseen. Sisältää kpl valmiiksi leikattuja passikuvia laadukkaalla.


Tunnin Kuva Kuopio sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla. Kävellen lyhin ja helpoin reitti liikkeeseemme on kahvila Salacavalan kautta, liukuportaita tai hissiä käyttäen yksi kerros alaspäin Kkerrokseen. Autolla kannattaa tulla suoraan Apajan pääsisäänkäynnin luokse K-kerrokseen, tästä on lyhyt kävelymatka liikkeeseemme.


Ota passikuvat kätevästi kauppareissun lomassa Gigantin passikuva -automaatissa. Gigantissa maksat passikuvastasi vain euroa! Valokuvaamo Spottikuva palvelee Kuopion keskustassa Haapaniemenkatu 21:ssä.


Meiltä viralliset passikuvat ilman ajanvarausta! Käytössämme on digitaalinen passikuvajärjestelmä, jonka avulla lähetämme kuvat suoraan poliisille. Poliisin valokuvaohje perustuu EU-asetuksen mukaisesti kansainvälisiin standardeihin. Hakemukseen liitettävä passikuva saa olla enintään kuukautta vanha. Jos sinulle on myönnetty vähän aikaa sitten passi tai henkilökortti, jossa oleva kuva on alle kuukautta vanha, samaa kuvaa voi käyttää uudessa hakemuksessa.


Official passport pictures for Finland and European countries and special size passport pictures in custom sizes, welcome. Hakutermillä passikuvat Kuopio löytyi tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Poliisia ei passinhakutilanteessa kiinnosta, missä passikuva on otettu.


Poliisi tutkii kuvasta ainoastaan sen, täyttääkö se laatuvaatimukset ja esittääkö se hakijaa. Ei siinä ole mitään niin ihmeellistä. Monesti esimerkiksi ilme voi olla rennompi ja luonnollisempi itse otetussa passikuvassa.


Passikuvat kuopio hinta. Listalla olevat kuvaamot ovat sitoutuneet syöttämään passikuvat valokuvapalvelimelle, jos asiakas niin haluaa, ja kertomaan tästä mahdollisuudesta. Paviljonki, erikoisliikkeet… Kaikki tämä löytyy sieltä mistä pitääkin eli maankuululta Kuopion torilta, aivan keskeltä kaupunkia. Apaja palvelee torin alla ja on upea kokonaisuus, joka vetää puoleensa. Kuopion lentoasemalta löytyy ravintolan, apteekin ja myymälän lisäksi mm.


Wifi, joiden avulla lennon odottaminen sujuu mukavan nopeasti. Kuvatapio on täyden palvelun valokuvaliike josta saat kuvat, kiikarit, kuvakorjailun, opastuksen, kuvatuotteet, kamerat, tarvikkeet. Kuvaa on mahdollista käyttää Poliisin myöntämään sekä passiin että henkilökorttiin.


Voit käyttää hakemuksessasi joko sähköistä passikuvaa tai paperikuvaa. Jos käytät sähköistä passikuvaa, ota valokuvaamosta saamasi kuvakuitti tai kuvatunnus mukaasi, kun tulet Maahanmuuttoviraston palvelupisteeseen. Tarkemmat ohjeet passikuvasta löydät poliisin verkkosivuilta. Maahanmuuttoviraston palvelupisteet. Varaa aika etukäteen verkossa.


Sähköinen kuva ei käy toistaiseksi ajokorttiin. Tarkista, että sinulla on kaikki tarvittava mukana, ennen kun saavut palvelupisteeseen. Lue ohjeet Näin asioit palvelupisteessä-sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit