torstai 6. kesäkuuta 2019

Taloyhtiön rahat loppu

Löydä oma suosikkisi miljoonien titteleiden joukosta. Pelaaminen meni juurikin sillä tyypillisellä kaavalla, että ensin hävisin muutaman satasen putkeen, minkä jälkeen voitin saman verran ja nostin rahat. Tämä toistui muutaman kerran kunnes lopulta rahat oli pelattu. Loppu kuukausi menikin siis makaronia syödessä. Nyt sainkin sitten helmikuun toimeentulotukipäätöksen.


Minkälaisissa tilanteissa laaditaan kesken kauden välitilinpäätös, jos niin ei ole taloyhtiössä koskaan tehty? Vaihtuuko silloin isännöitsijä vai onko taloyhtiön rahat yksinkertaisesti loppu ? Etusivu Juttutupa Politiikka Rahat on loppu , mutta myydään Volvo. Asuvat siinä naapuruksina saman taloyhtiön huoneistoissa ja toinen ostaa sen osakkeen,. Ylimääräinen yhtiövastike tulee kun on taloyhtiön rahat loppu ja tilintarkastastus ym. En minä tarvii autoa vaan mies tarvii.


Vierailija: Mitä silloin teette välttämättömien ruoka, lääke tai hygieniatuotteiden kanssa? Itsellä näin menee helposti viikkoja: - Ruokajaot - Muut lahjoitukset (hyvällä tuurilla arvonnat) - Pullopantit - Omien vanhojen tavaroiden myynti. Vastaus Tietämätön osakas Millaiset oikeudet asunto-osakeyhtiön hallituksella on käyttää yhtiön varoja? Kysyin isännöitsijältä, että onko perusparannustukea haettu ja hän vastasi, ettei ole rahaa.


Tänä vuonna laitetaan uudet ulko-ovet sekä takapihalle vievät ovet. Isännöintiliiton arvion mukaan maksuhäiriöisiä yhtiöitä tuskin löytyy ammattimaisesti isännöityjen joukosta. Onko nytkin rahat loppu ? Jokainen asunnonostaja saa tilinpäätöstiedot asuntokaupan yhteydessä isännöitsijäntodistuksen mukana. Taloyhtiön tilinpäätöksestä näkyy, jos rahat ovat loppu. Rahat ovat loppu — Kotkan Valokuvakeskus lopettaa toimintansa.


Viimeiseksi näyttelyksi jää Hietasen saaren historiasta kertova valokuvanäyttely. Toiminnanjohtaja Timo Mähönen on ollut mukana Kotkan Valokuvakeskuksen toiminnassa alusta asti. Rakentajan kanssa oli jatkuvaa säätämistä. Pahimpina aikoina tuntui hyvin synkältä. Tilanne oli tosi ahdistava.


Kaikki kysyivät asiasta, vaikka ei tehnyt mieli puhua. Tämä on koetellut myös parisuhdetta, kun toinen on jaksanut olla enemmän toiveikas kuin toinen”, Rosman. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu.


EU-puheenjohtajuus vaatii vuoden jälkipuoliskolla maan hallitukselta oman aikansa ja tarmonsa. Noin 1euron vuosijäsenmaksu kansalaista kohden EU:lle nettomaksaja Suomelta (kannattaa muistaa, että verojärjestelmämme progressiivisuuden mukaisesti nuokin rahat kootaan) on pieni hinta kaikesta siitä mitä saamme vastineeksi. Uudella hallituksella on edessään valtava urakka purkaa ja korjata edellisen hallituksen talouden ja työllisyyden hometalo. TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU ! Ota selvää, mitä yhtiökokouksessa tapahtuu! Osakkaan yhtiökokousopas kertoo, miten taloyhtiön yhtiökokous etenee, ketkä kokoukseen voivat osallistua ja miten päätökset siellä käytännössä tehdään.


Opas auttaa ymmärtämään osakkaan vaikutusmahdollisuuksia yhtiökokouksessa sekä hahmottamaan kokouksen kulkua. Oppaassa on mukana mallit. Käytännönläheinen ja selkeä opas vastikealennuksien laskemiseen!


Useimmat osakkaat tekevät tai teettävät huoneistossaan remontteja, jotka saattavat mennä päällekkäin yhtiön remonttien kanssa. Joissain tilanteissa on mahdollista, että osakas, joka on jo aiemmin remontoinut esimerkiksi asuntonsa kylpyhuoneen ja wc. Ovatko rahat riittäneet laskuihin?


Silloin on hyvä kysyä, onko kaikki laskut maksettu. Voi olla maksuja, jotka eivät vielä laskelmassa näy, vaan ne toteutuvat vasta myöhemmin. Loppu riippuu sitten omista tavoitteistasi, joita vasten peilaat oletettua tuottoa. Jos käytät pelkkää vuokratuotto- tunnuslukuna, laske se remonttivaralla eli kaikki suuret tulevat remontit huomioiden, joista kylpyhuoneremontti nostaa eniten vuokrattavuutta ja seuraavaksi varmaan julkisivuremontti. Laaja velvoite latauspisteiden rakentamiseen nielisi monen taloyhtiön remonttirahat.


Tämä puoli selvittää rahan käytön siltä osin kuin sitä ei ole kirjattu kuluksi. Vastaavaa ovat esimerkiksi erilaiset aineettomat ja aineelliset hyödykkeet, sijoitukset, vaihto-omaisuus, saamiset, rahoitusarvopaperit ja rahat sekä pankkisaamiset. Vastaavat on ryhmitelty käänteiseen likviditeettijärjestykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit