keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Tårget lounas

Päivittäin vaihtuva, herkullinen buffetlounas on tarjolla joka arkipäivä. Arkisin myös lounasbuffet! Käyttäjien arvio: 3. Ruoka on hyvää, mutta ainakin kesällä on lounasajan alussa todella ruuhkaista ja käytännön järjestelyt ontuu. We are a Napolese-inspired pizzeria.


Venuusta varaat helposti uniikit tilat yritys- ja yksityistilaisuuksiin kuten juhliin, kokouksiin, illallisiin, lounas - ja aamiaistilaisuuksiin, saunailtoihin, kesäjuhliin sekä pikkujouluihin.

Parhaat juhlatilat valmistujaisiin, karonkkaan, syntymäpäiviin ja häihin. Katso kuvat, lue kokemuksia ja löydä parhaat hinnat. Vie arkipäiväsi uudelle tasolle ja koe maittavat sekä monipuoliset lounaat Turun keskustassa sekä jokirannassa!


Tårget , Turku: italialaista. Runsaat buffet-lounaat, elämykselliset annokset pöytiin tarjoiltuina tai kiehtovia kasvislounaita. Kiireaikoina tavoitat meidät puhelimella vaihtelevasti.


Muista myös online-pöytävaraus! Sivulle on kerätty Turussa toimivia ravintoloita ja ruokapaikkoja. Klikkaa lounasravintolan nimeä niin näet suoraan ko.

Eikö suosikkiravintolasi ole mukana? Lähetä ravintolan lounaslistan www-osoite niin lisäämme sen sivulle. Suomen suosituin ja kattavin lounaslistoja kokoava palvelu. Mahdollisuus tutustua tyovoimahautomot. Lisätietoa tapahtumasta.


Lounas on suunnattu tyvoimahautomot. Ravintola Göran Turku. Saariston parhaita makuja. Aurajoen alajuoksulla, Turun linnan välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan ravintolaan voi poiketa arkisin lounaalle, kahville tai vaikkapa lasilliselle. Tilauslistaltamme saat myös herkulliset kebab-annokset.


Viihtyisessä ja avarassa ruokasalissa on 1asiakaspaikkaa. Kitchen open Mon-sat until Lunch on weekdays – À la carte on weekdays 15. PÖYTÄVARAUS LAHJAKORTTI Ajankohtaista Kesärekry on alkanut! Vietä unohtumaton kesä Turun vierasvenesatamassa! Ilahtuisiko ystäväsi italialaisesta ravintoterapiasta vai kaipaako hän tulisempaa käsittelyä?


Maalaisranskalainen keskikehon täsmähoito olisi jotain ihan uutta. Myös on naan-leipä. Salaattipöytä, keitto ja päivän lämmin annos yhteishintaan 150€.


Varauskalenterista näet vapaat ajat ravintolassamme ja saat varauksellesi välittömän vahvistuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit