perjantai 7. kesäkuuta 2019

Kilometrikorvaus 2018

Kun matka on tehty autolla, korvauksen enimmäismäärä on senttiä kilometriltä. Kilometrikorvaus oman auton käytöstä työmatkalla. Jos teet työmatkan omalla autolla, työnantaja voi maksaa sinulle verottomasti kilometrikorvausta oman auton käytöstä. Osapäiväraha säilyy ennallaan eurossa.


Niin sanotut lisäsentit, eli esimerkiksi korvaus henkilön kuljettamisesta, säilyvät entisellään.

Ateriakorvaus on ensi vuonna1euroa, mikä tarkoittaa 25. Kokopäivärahaa maksetaan, kun virkamatka on kestänyt yli tuntia. Työmatka eli matka asunnolta toimi-, työ- tai kokoontumispaikkaan ja takaisin ei yleensä oikeuta korvauksiin. Jos matkasta ensimmäiseen työpisteeseen tai vastaavasti viimeisestä työpisteestä takaisin asunnolle aiheutuu ensisijaiselle työpisteelle matkustamista suurempia kustannuksia, erotus korvataan matkustamiskustannusten määräysten mukaisesti.


Esimerkki: Antti asuu Juvalla ja käy omalla autollaan töissä Varkauden keskustassa. Päivittäinen edestakainen matka kodin ja työpaikan välillä on 1km. Matkakorvauksen määrä ja omavastuu.

Maksat yhdensuuntaisesta matkasta enintään euron omavastuun. Jos matkasi maksaa vähemmän kuin omavastuun, maksat nämä kustannukset kuljettajalle. Kela korvaa sen ylittävät kustannukset. Käyttöetuautolla kilometrikorvaus on senttiä kilometriltä. Tulostettava, käsin täytettävä versio) Matkalasku ja kululomake: Käytä alla olevaa matkalaskujen yhdistelmälomaketta kun sinulla on kilometrikorvauksia, päivärahoja, ateriakorvauksia tai muita työhön liittyviä kuluja.


Aina ei tarvitse tehdä käytännön töitä, myös tarkistusmatka myrskyn jälkeen on metsätalouteen liittyvä matka. Metsäyhtymien ja kuolinpesien jokaiselta osakkaalta voi kertyä matkoja. Vähennettävien matkakulujen pitää perustua ajopäiväkirjaan. Syötä sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen, lähetämme sinulle linkin josta voit ladata pohjan ja sen jälkeen avata sen Excelissä.


Avattuasi pohjan voit täyttää matkasi tiedot siihen, jonka jälkeen pohja laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat. Käytännössä sentinkään korotus ei korvauksen saajaa juuri helpota, sillä autoilun kulut vaikuttaisivat olevan myös ensi vuoden osalta tuttuun tapaan nousussa. Työnantaja voi maksaa sinulle korvauksen auton käytöstä. Näin lasket metsälahjavähennyksen.


Vähennyksen arvon voi nyt laskea uuden, helppokäyttöisen laskurin avulla. Se, että työnantajan maksama ja verottajan hyväksymä taksa on suurempi perustuu siihen, että laskelmissa on otettu huomioon myös auton hankintameno, koska yleensä. Uutiset Työmatkasta työntekijälle aiheutuvien ylimääräisten menojen korvauksena maksetaan matkustamiskustannusten korvausta, ateria- ja majoittumiskorvausta sekä päivä-, yömatka- ja kurssipäivärahaa.

Legendaarinen kilometrikorvaus elää ja voi hyvin. Sitä ei välttämättä makseta matkoista, jotka tehdään kotoa työpaikalle, vaan ainoastaan ylimääräisistä matkoista, joita työntekijä joutuu tekemään. Korvausten enimmäismäärät 1. Tilaa uutiskirjeemme ja lataa ilmainen matkalaskupohja, johon sinun tarvitsee vain täytellä omat. Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES) on kunta-alan suurin sopimusala.


Työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksesta korvataan sairaanhoidosta aiheutuvat välttämättömät matka- ja majoituskulut. Sairaanhoidon matkakustannuksia voivat aiheuttaa esimerkiksi matkat lääkärin vastaanotolle, hoitotoimenpiteisiin tai tutkimuksiin ja fysikaaliseen hoitoon. Publikationen innehåller även s. Työntekijälle voidaan maksaa joitakin työaikaan sisältyviin työmatkoihin liittyviä korvauksia verovapaasti.


Verovapaat korvaukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit