keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Poliisi väkivaltarikosyksikkö

Poliisi väkivaltarikosyksikkö

Mikäli asioitte sähköpostitse, lisätkää viestiin nimenne, puhelinnumeronne ja kotipaikkakuntanne. Neuvoja annetaan suomeksi ja ruotsiksi. Perustehtävien lisäksi poliisilaitoksella on runsaasti valtakunnallisia ja alueellisia poliisin erityistehtäviä. Myös poliisin valtakunnallinen valmiusyksikkö on sijoitettu Helsinkiin.


Murharyhmän johtaja kirjoitti eläkepäivillään muistelmat, jotka avaavat näköalapaikan Suomen rikoshistorian kovaan ytimeen. Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikkö pyytää yleisön apua raiskauksesta epäillyn miehen tavoittamiseksi. Lisäksi yksikkö sai selvitettäväkseen kuolemansyyn tutkintaa, katoamisen sekä tuhotyötä ja palonsyyn tutkintaa. Kreikan poliisi (kreik. Ελληνική Αστυνομία, Ellinikí Astynomía, lyhenne ΕΛ.ΑΣ, EL.AS) on Kreikan kansallinen poliisiorganisaatio. Sen tehtäviä ovat muun muassa lain ja järjestyksen valvonta, liikenteen valvonta, rikosten ennaltaehkäisy ja selvittäminen sekä yhteiskuntajärjestyksen suojelu.


Kanadalaismiljardööri Barry Shermanin ja hänen Honey-vaimonsa ”epäilyttävien kuolemien” tutkintaa johtaa nyt väkivaltarikosyksikkö , kertoo Toronton poliisi. Ruumiinavauksissa ilmeni, että kummankin kuolinsyy oli kuristuminen. He työskentelevät päälliköinä, päällystössä, alipäällystössä, miehistössä ja vartijoina. Kesto reilu tunti, useita jaksoja koostettu sopivaksi tunnin mittaiseksi katselu pläjäykseksi.


Asiasta kertoo MTV. Poliisin matkassa kooste. Räjähdyksen yhteydessä seinään tuli railoja, jotka aiheuttivat kosteusongelmia taloon. Makkosen mukaan väkivaltarikosyksikkö saattaa tiedottaa asiasta lisää myöhemmin sunnuntaina.


Kyseisen päivämäärän jälkeen häneen ei ole saatu yhteyttä. Tolvanen vetoaa, että nyt on tehtävä toimia sen eteen, ettei ongelma laajene Suomessa. Helsingissä kirjoilla oleva Rein Sapalov on ollut kateissa 18. Muualla Suomessa tapauksia on ollut 12.


Lisäksi poliisi on joutunut tutkimaan samansuuruisen määrän myös juuri vuotta täyttäneiden nuorten itsemurhia. Espoon poliisi teki kaikkensa estääkseen liikemiehen tekojen tutkinnan, ja onnistuikin saamaan suuren osan epäillyistä rikoksista Espoon pääpoliisiasema poliisilaitos, Espoon pääpoliisiasema ja Espoon käräjäoikeus sekä Lillklobbin taidekes-kus. Rikosnimikkeenä on tuhotyö. Pelastuslaitos saapui paikalle puoli kahden aikaan lauantaiaamuna, kun autokatos oli jo ilmiliekeissä.


Palossa tuhoutui katoksen lisäksi täydellisesti kahdeksan henkilöautoa. Helsingin rikospoliisin väkivaltarikosyksikkö on edistynyt merkittävästi kyseisen henkirikoksen tutkinnassa. Rikas perijätär katosi 27.


Pian katoaminen paljastui sieppaukseksi. Yksikön tutkijat tekivät pitkää päivää selvittääkseen erikoisen, Suomen rikoshistoriassa poikkeuksellisen sieppauksen ja sen tekijän. Hän oli valmistellut maasta poistumista. Hänellä oli kiinni otettaessa hallussaan mm.


Uhri oli yli 20-vuotias nainen. Teko keskeytyi sivullisen väliintulon ansiosta. Tekijä puhui muutaman lauseen suomea, mutta pääosin hän käytti englantia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit