torstai 27. kesäkuuta 2019

Kaasusytytin

Kaasusytytin

Tunnetut kansainväliset merkit. Asiantunteva asiakaspalvelu aina apunasi verkossa, puhelimitse ja myymälässämme. Gasburner sytyttää tehokkaasti ja varmasti. Käyttää sytytysnesteenä butaania.


Kaasusytytin

Liekin säätö ja lukitus. KAARI PLASMASYTYTIN Tuulessa sammumaton, USB-ladattava sähkökäyttöinen sytytin Maksuton toimitus yli 50€ tilauksille! Mukana viisi vaihtokärkeä. Tuote on poistunut Korvaavia tuotteita, tarvikkeita ja varaosia voi edelleen olla saatavilla.


Katso kaasusytytin hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Kaasusytytin Hornet taipuvaKaasusytytin taipuvalla kärjellä.


Kaasusytytin

Laadukkaat ja tyylikkäät Zippo-sytkärit. Zippo-sytyttimet ovat huippulaadukkaita, ja tämän vuoksi niille myönnetään elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvikoja vastaan. Tilaa uutiskirje ja saat kuulla tarjouksista ja eduista ensimmäisten joukossa! Special Price 4€. Zippoihin myös kaiverrus veloituksetta!


Kynttilöiden tunnelmaa arvostava mies osti vuosi sitten BIC Megalighter-sytyttimen. Kaasun loputtua mies tahtoi täyttää sen uudestaan, mutta sytyttimessä ei ole täyttöaukkoa. Hänestä tuntuu turhalta ostaa joka vuosi uusi, järeä sytytin. Zippoja on kiitelty erityisesti siitä, että ne ovat käyttövarmoja säällä kuin säällä. Zipon kehitti George G. Nyt Biltemassa asioiminen on entistäkin helpompaa ja mukavampaa.


Tuontitukku toimittaa ensimmäisenä uutuudet kotimaan kulutukseen. Täältä löydät perinteiset ja elektroniset sytyttimet. Sytyttimet loisteputkiin.


Kuppimallinen kaasusytytin , jossa on vaihdettava sytytinkivi. Päivystyksen yhteystiedot. Zippo Jack Daniels 250JD427Zippo on maailman tunnetuin ja ostetuin sytytinmerkki. Perinteinen kaasusytytin piikivellä. Tuote on loistava , olen käyttänyt sitä kaasugrilli ja hiiligrillin sytyttämisessä.


Hinta laatusuhde on mitä parhaita , toimii kuin kaasusytytin eikä tarvii kuin ladata , ikuinen. Vaativissa olosuhteissa toimiva uudenlainen sytytin. Voidaan kuljettaa helposti saatavilla liitoshihnan ja karabiinin avulla (mukana). Kumitettu ulkopinta tarjoaa pitävän otteen märkänäkin.


Rakenne tiivistetty O. Suomen Korutuote Oy on Zippo sytyttimien virallinen maahantuoja. Saatavana eri värejä. Katso mallisto sivuiltamme ja löydä lähin jälleenmyyjäsi. Zippo sytytin on maailman tunnetuin sytytin ja kaikilla bensasytyttimillä on elinikäinen takuu.


Kaasusytytin

Voit tehdä ostoksesi helposti myös verkkokaupassamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit