tiistai 4. kesäkuuta 2019

Voiko toinen henkilö noutaa paketin

Voiko toinen henkilö noutaa tilaukseni? Jos et itse nouda tilausta ilmoita noutajan nimi Erikoistoiveet kentässä. Erikoistoiveet-kenttä sijaitsee tilauksen yhteenveto-sivulla alareunassa ja kentän saa avattua tekstiä kilkkaamaalla.


Vierailija: Niin eli voiko näin tehdä? Pitääkö olla joku valtakirja vai riittääkö se tekstiviesti koodeineen ja henkkarit? Lisäälainaakauppiaat: Voi hakea, kunhan hakijalla on oma kuvallinen henkilöllisyystodistus mukana ja lähetystunnus. Toinen henkilö voi noutaa paketin.


Noudettaessa hänen on esitettävä henkilötodistuksensa ja paketin tilaajalta saamansa valtakirja. Toimitustavasta riippumatta pakettia säilytetään toimituspaikassa päivän ajan. Tilauksen noutaja tarvitsee paketin lähetystunnuksen ja kuusinumeroisen PIN-koodin, joka on toimitettu noutoilmoituksessa (tekstiviesti tai sähköposti).


Valtakirjalla toinen henkilö voi noutaa paketin puolestasi. Seurannassa näkyy UDO – Uudelleen ohjaus, mitä tämä tarkoittaa? Miten lähetän paketin kotimaassa?


Sieltä sanottiin, että se onnistuu vasta kahden päivän kuluttua, koska paketin uudelleenohjaus kestää sen verran. Postistahan paketin saa ulos pelkällä lähetystunnuksella ja hakijalla täytyy (yleensä) olla henkkarit mukana, mutta hakijan ei tarvitse olla pakettiin merkitty vastaanottaja. Missä ja milloin voin noutaa osallistujapaketin? En ehdi hakemaan osallistujapakettia Stadium-myymälästä.


Kaikki osallistujapaketit jaetaan Stadium-myymälöissä, ja paketti on haettava siitä myymälästä minkä valitsit ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös pyytää jonkun muun henkilön noutamaan paketin puolestasi. Toisen henkilön puolesta noutamiseen ei tarvita enää valtakirjaa, lähetystunnus ja kuvallinen henkilötodistus riittävät.


Täitä siirretään henkilöstä toiseen. Jos henkilö ei ole kosketuksissa sairaiden ihmisten kanssa, hän käytti vain kampaansa ja ei nukkunut tyynylle, johon sairas henkilö oli nukkunut aiemmin, ja hänellä on myös henkilökohtainen hattu eikä uinut julkisilla paikoilla, ei ole mahdollisuutta sairastua. Voit todistaa henkilöllisyytesi passilla, poliisitunnuksella tai ajokortilla. On mahdoton silloin saada pakettia kotiin.


Miksi koodi ei muuten toimi? Paketin voi ohjata maksutta toseen osoitteeseen, esimerkiksi työpaikalla, jossa on joku aina vastaanottamassa pakettia klo asti. Firmojen jakeluaika päättyy tuohon. Paketin pitää olla hyllytettynä postissa ennen kuin säilytysaikaa voi ostaa lisää.


Maksimissaan säilytysaikaa voi pidentää vuorokauteen. Mikäli et ehdi noutaa toimitusta myymälästämme, ota yhteyttä toimitusmyymälääsi. Ajo-, henkilö - tai Kela-kortin viivakoodin avulla tunnistaudut Veturi-asiakkaaksi helposti ja nopeasti VR:n palvelukanavissa. Voit ottaa palvelun itse käyttöön Omissa tiedoissa, tai vastaavasti poistaa sen käytöstä.


Mikäli et ole jostain syystä saanut lähtötodistustasi, voit noutaa osallistujapaketin myös henkilöllisyystodistuksella. Osallistujapaketin voi hakea myös kaverille. Siihen tarvitaan lähtötodistus mukaan myymälään, joko puhelimen näytöllä tai tulostettuna.


Onneksi Valtteri oli kotona ja tuli avuksi kantamaan paketin sisälle, sillä muuten tuo painava marmorilevy olisi jäänyt hissiin. Käyn lainaamassa porakoneen, jotta voin avata paketin , sillä se on ruuvattu ruuvilla kiinni. Kun saan paketin auki huomaan, että paketissa on väärä marmorilevy. Se ei ollut pyöreä vaan suorakulmainen. Voit avata paketin ja kokeilla valaisinta.


Jos et ole tyytyväinen, palauta tuote vuorokauden sisällä ja saat rahasi takaisin. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä (pois lukien kokeilu) ja myyntikelpoisia tuotteita. AirPodit muuttavat lopullisesti tapasi käyttää kuulokkeita. Moninkertainen testivoittaja, maailman paras AA-paristo ! Vertaa hintoja, pitäisi olla kohdallaan!


HUOM nämä sekoittuvat helposti saman näköisiin ja saman näköisessä paketissa myytäviin Energizer Ultimate paristoihin joissa on perinteiset alkali-kennot. Lukija tiedusteli seuraavaa: Jos kanan rintafileen paistaa viimeisenä paketin mukaisena käyttöpäivänä, kauanko se säilyy syömäkuntoisena jääkaapissa? Kauanko kana säilyy pakastimessa, ja voiko pidempään pakastettua tuotetta vielä syödä?


Siitä kannattaa kokata ruoka mahdollisimman pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit