torstai 6. kesäkuuta 2019

Vietnam viisumi 2018

Hotellitarjoukset - Vietnamin. Ota yhteyttä tänään! Varaa hotelli kätevästi netissä. Vietnam on matkailijalle melko turvallinen maa.


Kaupungeissa, erityisesti Ho Chi Minh Cityssä (Saigon) matkailijoihin kohdistuneet ryöstöt ovat yleisiä.

Viranomaiset voivat rajoittaa liikkumista esimerkiksi sotilasalueilla ja eräillä raja-alueilla. Vietnamilla on nykyään suurlähetystö myös Suomessa Helsingissä. Suomen kansalaiset voivat oleskella Vietnamissa ilman viisumia vuorokautta.


Viisumia ei välttämättä vaadita. Vietnamin hallitus on ottanut käyttöön tilapäisen viisumivapausohjelman heinäkuun 1. Passi jää lähetystöön koko käsittelyn ajaksi. Tämä tarkoittaa myös infrastruktuuria.

Maa on mukava sekoitus modernia ja siirtomaavallan aikoja. Niin ranskalaisten kuin amerikkalaisten vaikutukset ovat edelleen nähtävissä, mutta myös aasialaisten naapureiden. Minä ostin vähän aikaa sitten liput Vietnamiin toukokuulle ja liput olivat 5. Meidän lento lähtee kello 00:juurikin päivänä mutta kun luin tästä päivän oleskelusta niin en sitten uskaltanut ottaa lentoa 20. Pitkä rantaviiva myötäilee vauhdilla kehittyvää maata, joka ulottuu pohjoisesta Tonkininlahdelta aina eteläiselle Siaminlahdelle asti. Paras majoitus parhaaseen hintaan.


Lensimme Amsterdamin ja Kiinan kautta Saigoniin josta yhden yön jälkeen matka jatkui bussilla Muineen. Maan talous on kasvanut viime vuosina ja matkailuun on investoitu paljon. Muinen rannat on täynnä leijasurffareita, Leijoja oli parhaillaan ilmassa varmasti sata tai enemmän. Schengen- viisumi seuraavien maiden kansalaisille: Venäjä, Ukraina, Serbia, Montenegro, Bosnia ja Hertsegovina, Makedonia, Moldova ja Albania.


Schengen- viisumi alle 6-vuotiaille lapsille, EU-kansalaisen perheenjäsenille sekä koululaisille, opiskelijoille ja opettajille, jotka matkustavat opiskelun tai ammattikoulutuksen vuoksi. Vietnamin pääkaupunki Hanoi ja bisneskeskus Ho Chi Minh City (Saigon) kuuluvat molemmat Aasian kiehtovimpiin kaupunkeihin. Tjäreborgin Vietnam.


Se liittyi Maailmanpankkiin, Kansainväliseen valuuttarahastoon ja Aasian kehityspankkiin. UM:n matkustustiedotteet ovat suosituksia.

Vastaat matkapäätöksestäsi aina itse. Paikallisilla viranomaisilla on ensisijainen vastuu kaikkien maan alueella oleskelevien ihmisten turvallisuudesta ja hätätilanteissa etsintä- ja pelastustoimista. Myös maan luonto on vertaansa vailla. Quang Namin provinssissa sijaitsee Mỹ Sơn, My Son, temppelikokonaisuus. Phong Nha-Ke:n kansallispuistossa sijaitsee maailman suurin luolasto, jonka arvellaan olevan noin 1metriä syvä.


Jatka suoraan ja seuraa kylttejä. Täytä hakemus tekstaten, jätä hakemus, passikuvat ja dollarit luukulle ja istu odottamaan. Kun viisumi on valmis, sinut kutsutaan noutamaan passi ja viisumi.


Mikäli haet uusittavaa E-luokan viisumia, valmistaudu kädenvääntöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit