maanantai 3. kesäkuuta 2019

Korttikotelo kaulanauhalla

Korttipidikkeet ja korttikotelot myös vaativiin olosuhteisiin. Muovikortit monilla ominaisuuksilla. Tästä osiosta löydät valikoimamme moderneja, siistejä ja tyylikkäistä nahkaisia korttikoteloita.


Luottokortti- ja käyntikorttikoteloista on tulossa yhä suositumpia kapean muotoilunsa ja helppoutensa vuoksi. Liikematkalle, messumatkalle, kongressimatkalle tunnistukseen korttikotelo , id korttikotelo , käyntikorttikotelo. Messuilla ja liikematkoilla aina tarpeellinen korttikotelo kaulanauhalla.


Roiskesuojattu etuosa. Namecar business card holder for business travel. ID Card Badge Holder. Joustavaa muovia, sininen väri. Kaulanauhan pituus cm.


Kätevä nimikorttikotelo kiinnitetään hakaneulalla, klipsillä tai laitetaan kaulaan kaulanauhalla. Nimikorttikotelo onkin nimeltään myös käyntikorttikotelo. Korttikotelo suojaa ID-korttia kulumiselta. Lukittava suojakotelo sopii erityisen hyvin RFID kortille.


Etkö halua peittää puhelimen kaunista ulkonäköä suojakuorilla? Haluatko pitää puhelimesi helpommin saatavilla? Suojapussi kaulahihnalla on näppärä apuväline tähän.


Oli puhelimesi iso- tai pienikokoinen, valikoimastamme löydät varmasti sopivan suojapussin. Meiltä löydät jopa vesitiiviitä suojapusseja puhelimeesi. Kalaparkki - kalannahkaiset tuotteet ekologisesti kasviparkitusta kalannahkasta. Kestävät lompakot, taskumatit ja muut merkkipäivälahjat.


Jos sinulla on tarve hankkia korttikotelo kaulanauhalla , niin silloin kannattaa hankkia myös Reelstrap kaulanauha, joka on paljon käytännöllisempi kuin tavalliset kaulanauhat. Kulkukorttikotelo löytyy myös tältä sivulta, sekä nimikoteloihin tarvittavat kaulanauhat. Katso lisätietoa tuotteesta (c) Pauner Oy, puh. Verkkokaupan tilauksiin lisätään toimitusmaksu. Kirjoita arvostelu.


Kaikki LEATHER HEAVEN tuotteet. Pehmeä korttikotelo RFID-suojauksella kortin kopioimisen estämiseksi. Kotelossa on painanteet, joiden avulla kortti on helppo poistaa kotelosta.


Sopii hienosti pankkikortille. Hinta sisältää 1-väripainatuksen, hintaan lisätään aloituskulu €. Laadukas ja tyylikäs luottokorttikokoinen henkilökorttikotelo metallisella kiinnitysklipsillä. Mukana tulevan metalliklipsin voi korvata kaulaketjulla, kaulanauhalla tai jojo-pidikkeellä.


Vahva, laadukas korttikotelo turvalliseen säilytykseen. Vahva muovi estää korttien vahingoitumisen ja pitää ne siistinä. Fronta on koko Ruotsin ja Suomen kattava profiilimainonnan jälleenmyyntiketju. Asiakkaana haluat tuotteita, jotka täyttävät tarpeesi sekä hinnan että laadun osalta. BillMate Laskutusohjelma (Pro-versio) 4. Valkoisia muovikortteja 1kpl 5. Evolis Tattoo värinauha (moniväri) Maksutavat:.


Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös viivakoodinlukijat ja muovikorttitulostimet sekä niiden oheistarvikkeet kuten värinauhat. Pienet mainoslahjat ja give away -tuotteet ovat kustannustehokasta markkinointia messuille ja muihin tilaisuuksiin. Tilaa omasi personoituna meiltä!


Emme pommita viikkokirjeillä vaan viestimme muutaman kerran vuodessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit