tiistai 18. kesäkuuta 2019

Nopeusvalvontakamerat 2019

Suomessa sijaitsevat nopeuskamerat kartalla. Nopeuskamerat kartalla. Koska kameroita on paljon, ne on ryhmitelty. Uudet peltipoliisit otetaan käyttöön huhtikuussa – nopeusvalvontakamera tulossa aluksi jokaiseen tolppaan nelos- ja kutostiellä. Poliisi on saanut uudella tutkatekniikalla varustetut nopeusvalvontakamerat.


Nopeusvalvontakamerat 2019

Yle Uutiset Suomalaisten ajamat ylinopeudet ovat vähentyneet jo monta vuotta peräkkäin, kun sakot ja huomautukset suhteutetaan liikennevirtaan. Garminin nopeus- ja valvontakamerat. Automaattinen liikennevalvonta. Vilkkaasti liikennöidyillä teillä poliisi valvoo ajonopeuksia myös automaattisilla nopeusvalvontalaitteilla.


Joko uudet peltipoliisit välähtävät ylinopeudesta? TomTomilla tarkoituksenamme on auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot. Siksi käytämme evästeitä sivustojemme parantamiseen, sinua kiinnostavien tietojen tarjoamiseen ja sosiaalisen median käyttämiseen.


Uudenmalliset nopeusvalvontakamerat sijoitetaan aluksi valtatie 4:lle ja valtatie 6:lle. Työt aloitetaan vajaan sadan kilometrin matkalta nelostiellä väliltä Lusi -Vaajakoski. Nelostielle sijoitetaan kameraa ja kuutostielle, vajaan kilometrin matkalle, asennetaan uudenmallista kameraa.


Yleisiä kysymyksiä automaattivalvonnalle. Olen saanut automaattisella liikenteenvalvontalaitteella kuvatusta rikkomuksesta ilmoituksen. Mitkä ovat jatkomenettelyt? Supercellin toimitusjohtajan Ilkka Paanasen mukaan Suomella on paljon huippuosaajia houkuttelevia valtteja.


Uudet nopeusvalvontakamerat otetaan käyttöön ensi viikolla – näillä teillä sakoilta ei voi enää välttyä jarruttamalla 2. Poliisin uudet nopeuskamerat seisovat edelleen tyhjänpanttina – väite 1metrin mittausmatkasta on liioiteltu 21. Poliisihallituksen poliisitarkastaja Heikki Ihalainen kertoo, että kameratolpat ovat olleet paikallaan jo muutaman kuukauden ajan ja tolpat on jo suunnattukin oikein, mutta kamerat eivät vielä ole olleet toiminnassa. Tutkakuvaustekniikkaan perustuvia uudenlaisia peltipoliiseja tulee nelos- ja kuutosteille. Lähivuosina uudenlaista automaattivalvontaa tulee 7tiekilometrille ja uusia tolppia 50 joissa on 1kameraa.


Uudet kamerat ja tolpat maksavat asennuksineen noin miljoonaa euroa viiden vuoden aikana. Suomen maanteille on tulossas kolmen seuraavan vuoden aikana 1uutta automaattista nopeusvalvontakameraa. Teknavin tv-ohjelman 18. Kauden avausjakso esitetään maanantaina 16.


Nopeusvalvontakamerat 2019

Joanna Kuvajan juontamassa tv-ohjelmassa seurataan rallilegenda Markku Alénin ja Marko Terva-ahon vauhdikkaita autoseikkailuja ympäri maailmaa sekä Risto Virtasen testejä kotimaan markkinoiden mielenkiintoisimmilla autouutuuksilla. Ensimmäiset kameratolpat pystytettiin teille jo viime syksynä. Käyttöönottoa on povattu aikaisemmin sekä huhti- että kesäkuulle. Näillä näkymin kamerat otetaan käyttöön heinäkuun toisella viikolla. Jotta voit rekisteröidä tilauksen, sinun on suoritettava kuukausittain toistuva maksu.


Kun maksat tilauksen valitsemallasi maksutavalla, maksutiedot siirtyvät TomTomille. Lii­ken­teen no­peus­val­von­ta­ka­me­roi­den ny­kyi­ses­sä si­joit­te­lus­sa voi­daan mo­nin pai­koin ha­vai­ta pa­ran­net­ta­vaa. Ka­me­roi­ta on pai­kois­sa, jois­sa on het­kel­li­ses­ti help­po ylit­tää no­peus­ra­joi­tus ta­hat­to­mas­ti ja lii­ken­ne­tur­val­li­suu­den edes vaa­ran­tu­mat­ta. Tutka seuraa kohteen aikaa, nopeutta, etäisyyttä, suuntaa ja ajokaistaa koko sen ajan, kun kohde on tutkan kentässä.


Se on aloittanut kolmen kuukauden testijakson, jonka aikana netissä näytetään, mitkä nopeusvalvontakamerat ovat käytössä. Liikennevirasto yllättää tempauksellaan. Tarkoitus on tietysti muistuttaa autoilijoita nopeusvalvonnasta ja rohkaista heitä sääntöjen mukaiseen ajoon.


Törmäätkö usein peltipoliisiin, välähteleekö elosalamat myös talvella. Itse syyllistyn liian usein ajonautintoon, niin että saan itsestäni noita robottikuvia “liian usein” koska jokin pienempiä nopeusrajoitus saattaa jäädä huomaamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit