tiistai 11. kesäkuuta 2019

Työajanseuranta laite

Ilmainen työajanseuranta – Excel ja tuntilistat. Olemme tehneet myös muutaman ilmaisen tuntilista- ja Excel-mallipohjan työaikaseurantaan. Voit kenties saada hoidettua työajanseurantasi niillä, jos tarpeesi ovat äärimmäisen yksinkertaiset. Voit lukea lisätietoa ja ladata pohjat käyttöösi alla olevasta linkistä.


Työajanseuranta laite

Katso esittelyvideo! Työajanseuranta Suomessa työajanseuranta on lakisääteistä, mutta sen ei tarvitse olla hankalaa. Nykyaikaisen palvelumme avulla kirjaat työtuntisi helposti leimauslaitteella, puhelimella tai tietokoneella.


Liukumat ja työajat lasketaan automaattisesti. Tarjoamme myös alan joustavimman TES-tulkinnan! Onko työntekijä töissä, ulkona tai lomalla.


Järjestelmä antaa reaaliaikaisen tiedon siitä, ketkä henkilökunnasta ovat kirjautuneena töihin, ja keillä on merkintänä jokin muu tila, esimerkiksi ulkona, vapaalla tai lomalla. Digitaalisella työajanseurannalla saavutetaan monia hyötyjä. Paperisia tuntilappuja ei enää tarvita, säästetään valtavasti aikaa ja rahaa, haamuleimaukset katoavat, kaikki tunnit tulevat laskutettua asiakkailta yms.


Näin työntekijät saavat palkan tehtyjen tuntien mukaan ja voit olla varma, että kaikki tunnit tulee myös laskutettua asiakkailtasi. ERIleimauslaite ( kellokorttikone ) helppoa, luotettavaa ja edullista työajanseurantaa ilman kk kuluja, sormenjälkitunnistus, optiona RFID tägit. Laite sopii kaikenlaisiin ajoneuvoihin ja asennus hoituu meidän kauttamme.


Myös työtuntien seuranta paikantimien avulla onnistuu helposti. Se on useiden vuosien kehityksen tulos, valmistettu Suomessa ja Suomen Tilaajavastuu Oy:n sertifioima. Asiakkaidemme mukaan laite on työmaauskottava ja toimintavarma. Lukijalaite on nopea asentaa – se on käyttövalmiina työmaalla jopa minuutissa!


Palkka maksetaan tehtyjen työtuntien mukaan. Lisäksi työajanseuranta varmistaa, että kaikki tunnit tulee myös laskutettua omilta asiakkailta. Myös Navicomin tarjoama työajanseuranta toimii mobiililaitteilla - sen sijaan GPS-seuranta ilmeisesti ei.


Loukkaako yksityisyydensuojaa, jos työnantaja vaatii työajoja ajavan työntekijän autoon paikannuslaitteen tai sähköisen ajopäiväkirjan? Kysymys on pitkälti siitä, onko laite tarkoitettu matkalaskun tueksi vai työajan seurantaan ja millainen laite on. Kolme tapaa kirjata tunnit. Se sijaitsea työmaallasi. Leimauslaite toimittaa kellokortin virkaa.


Laita avain sille tarkoitettuun koloon, jolloin näyttöön ilmestyy nimesi. Paina SISÄÄN-painiketta. Ota lopuksi avain pois kolosta. Automaattinen ajopäiväkirja tuo säästöjä ja helppoutta.


Työajanseuranta laite

Markkinoiden helpoin tapa täyttää työnantajan sekä verottajan vaatimukset! Web-käyttöliittymien ansiosta Stafferin käyttöön soveltuu lähes mikä tahansa nettiselaimen omaava laite , matkapuhelimesta tabletin kautta pöytätietokoneeseen. Stafferissa on myös reaaliaikainen chat-tuki päivystysaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit