keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Sairaanhoitaja sivutyö

Työskentele joustavasti elämäntilanteesi mukaan: Keikkatyötä ja määräaikaisia työsuhteita. Katso avoimet työpaikkamme. Juu, mulla tämä on kyllä mutkikas homma siinä mielessä, kun ei ole mitään virallista työsopimustakaan. Katan sivutyöllä harrastuskuluja, eli teen hiihdonopetusta laskettelukeskuksissa, jolloin pääsen itsekin laskemaan usein.


Palkka näistä on puupennejä, mutta niillä kattaa Lapin-reissuja! Ainakin se paperi, minkä itse joudun täyttämään oli tarkkaa kysytty työpaikkakohde, tuonko sieltä sairauksia työnkuva ja monta kk:ta eli johtajan ja oma allekirjoitus , päivämäärät ym. Lisäksi jos, johtaja huomaa olet väsynyt tai muuta vastaavaa. Lojaliteettivelvoite sitoo työntekijää. Et saa kertoa eteenpäin työnantajan liike- ja ammattisalaisuuksia tai muutakaan elinkeinotoimintaa koskevaa tietoa, jonka paljastaminen voisi aiheuttaa työnantajalle taloudellista vahinkoa.


Sitä sovelletaan kaikissa sellaisissa työntekosuhteissa, joissa työntekijä on sitoutunut tekemään sopimuksessa sovittua työtä työsopimuslain §:ssä säädetyin tavoin työnantajan lukuun tämän johdon ja valvonnan alaisena vastiketta vastaan. Hammaslääkäreiden työllisyystilanne on hyvä, eikä työttömyyttä käytännössä juuri esiinny. Monella hammaslääkärillä on päätoimensa ohella myös sivutyö , joka on tavallisimmin vuokralaishammaslääkärinä toimiminen kliinisessä työssä. Työterveyshuolto kuuluu kaikille työssä käyville työntekijöille työsuhteen laadusta ja kestosta riippumatta.


Jos vuositulorajasi ylittyy, tarvitset aina uuden verokortin. Uudistamme parhaillaan rekrytointijärjestelmäämme. Jatkossa löydät kaikki avoimet työpaikkamme täältä.


SOK:n asiantuntijatehtävien sekä useiden hotelliemme ja ravintoloidemme työpaikat (Sokotel) sekä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen (HOK-Elanto) työpaikat löydät vielä toistaiseksi täältä. KT Kuntatyönantajat on työnantajakeskusjärjestö, joka edustaa kuntia ja kuntayhtymiä. Tässä esimerkkiä töistä, joita ihmiset tekevät päivätyön ohella. Päätyön ohella työskenneltiin eniten terveys- ja sosiaalipalveluissa. Sivutyö tuo rahaa ja lisäkokemusta.


Päivätyön ohella on mahdollista tienata enemmän rahaa, kun on kekseliäs. Esimerkiksi pankkitoimihenkilö voi kehittää sivutyön auttamalla. Kirjoitin yrittäjyyden vaikeudesta omasta lähtökohdastani. Nykyinen päätyö ja sivutyö kun ovat aloilla, jotka kärsivät huomattavasti lamasta ja muutenkin mahdollisia kykeneviä työntekijöitä olisi kyllä saatavilla helposti.


Tämä on johtanut siihen, että palkkiot ovat todella pieniä. Kävin kuuntelemassa bisnesinfon ja lähdin mukaan. Savikko ostaa tuotteet yhtiöltä ja myy ne asiakkaille. Tykkään siitä, että asiakas saa testata tuotteita ja voi ostaa niitä saman tien. Savikolle Aloe vera -tuotteiden myynti on hänelle sivutyö , josta hän saa provision.


Videoiden kuvaaminen on 70-vuotiaalle Parkille kuitenkin sivutyö , sillä päivisin hän pyörittää omaa ravintolaansa. Videokuuluisuus on vienyt Parkin myös esiintymään muun muassa meikkausmessuille. Luulin, että eläisin varjoissa koko elämäni näkemättä valoa, mutta elämäni on viimein täynnä aurinkoa, Park sanoo.


Yksitellen he piipahtavat sairaanhoitaja Annenina Vilkmanin hoitopöydällä. Yksi kutsutuista haluaa vain katsella. Yhteishenki on minusta niin ihanaa näillä kutsuilla.


Kilpeläinen saa yhden naisista pitämään kädestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit