maanantai 10. kesäkuuta 2019

Prizztech toimitilat

Prizztech toimitilat

Laaja valikoima toimitiloja. Liiketilat, toimistot, tuotantotilat, varastot. Monipuolinen tilahaku, paljon tiloja ja hyvät kuvat. Tutustu toimitiloihin nyt!


Prizztech toimitilat

Porin seutu sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien ja palvelujen äärellä. Halutessasi etsimme juuri sinun yrityksellesi sopivan toimitilan sekä käynnistämme neuvottelut kohdetta myyvän tai vuokraavan tahon kanssa. Yritysten sijoittuminen Porin alueelle. Tarjoamme yrityksille tarpeita vastaavaa, asiantuntevaa ja nopeaa palvelua, joka helpottaa yrityksen sijoittumista ja luo hyvän lähtökohdan menestyksekkäälle yritystoiminnalle. Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot.


Kokeile maksutonta palvelua ja löydä kaikki tarvitsemasi yritystiedot. Vireä opiskelijaelämä. Lisää tuloksia kohteesta prizz. Pori: tällä hetkellä kpl vapaita toimitiloja , tutustu tästä!


Prizztech toimitilat

Kauppalehden toimitilahaku löytää vapaat myytävät ja vuokrattavat toimitilat helposti ja nopeasti. Muuntojoustavaa monitoimitilaa keskustan toimistokiinteistössä yhteensä 2m joka on jaettavissa pienempään tilaan. Vapaat toimitilat Harjavalta. Toimitilojen markkinapaikka. Etsitkö vapaata toimitilaa Harjavallasta?


Tällä sivulla on listattuna kaikki vuokrattavat ja myytävät toimitilat Harjavallassa. Jos etsit toimitilaa tietyltä alueelta, tarkastele tuloksia karttanäkymässä. Kartalta näet helposti, millaisia vapaita toimitiloja Harjavallassa on tarjolla. Teollisuusfoorumi 11. Tämän vuoden teemana on KASVU ja TYÖVOIMAN SAATAVUUS.


Ilmoittaudu mukaan seminaariin, minimessuille ja rekrytapahtumaan. Palveluja aloittaville yrityksille ja toimivan yrityksen kehittämiseen. Palvelumme kattavat yritystoiminnan elinkaaren aina ideasta yrityksen perustamiseen, kasvuun, kansainvälistymiseen ja omistajanvaihdokseen saakka.


Missio Tehtävämme on maakunnan hyvinvoinnin edistäminen yrityselämää vahvistamalla. Yleisesti ottaen paras tapa aloittaa liiketoiminta on vuokrata toimitilat ellet omista jo valmiiksi sopivaa liiketilaa. Monessa liiketoiminnassa liiketilan sijainti on avaintekijä, joten omat tilat väärällä liikepaikalla ei tuo menestystä.


Kansallisen roolin rinnalla elinkeinoyhtiö toteuttaa Satakunnassa kehitystyötä. Sen kautta saat kattavasti myös alkavan yrityksen palvelut sekä kasvu- ja innovaatiopalvelut. ELY-keskuksen palvelut saat niin ikään kätevästi.


Prizztech on lisäksi apuna vientiponnisteluissasi. Tarjolla yhteensä 7ha alue yrityksellesi. Rakenna menestyksesi Pukkilaan! Osta koko alue tai pienempi tontti. Loistavat yhteydet joka ilmansuuntaan!


Vuokraamalla toimitilat voit tarvittaessa reagoida nopeasti ympäristön ja markkinatilanteen muutoksiin (esim. liikennejärjestelyt, kauppakeskus yms.) ja voit vaihtaa toimitiloja. Hyvä keskeinen sijainti ja runsaasti parkkitilaa edustalla. Asuminen ja ympäristö. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä on syytä punnita eri vaihtoehtoja ja pohtia omaa soveltuvuuttaan yrittäjyyteen.


Uusyrityskeskuksesta saat asiantuntija-apua ja keskustelukumppanin, kun mietit yrittäjävalmiuksiasi ja yritystoimintasi edellytyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit