maanantai 10. kesäkuuta 2019

Rekrymessut pori

Porin suurimmat rekrymessut 22. Kauppakeskus Puuvillassa. Rekrytori Suomen suurin rekrytointi- ja koulutustapahtuma. Satarekry-messut 22. CV-baari on työnantajille kehitetty messupalvelu, jolla pystytään kuvaamaan satoja minuutin mittaisia esittelyvideoita päivässä.


Rekrytointimessut ovat hyvä ja helppo tapa tavata kiinnostavien yritysten edustajia. Messuilla erottuminen voi kuitenkin olla haastavaa, sillä tila on täynnä innokkaita työnhakijoita. Katso TS Rekrystä Varsinais-Suomen avoimet työpaikat ja rekrytapahtumat. McDonaldsin rekry Paikka: Turun Ohjaamo, Yliopistonkatu a, 4. Kättelyn sijasta suosittelemme reipasta Moro-tervehdystä pöpöjen välttämiseksi. Tapahtumat ja valmennukset.


BusinessOulun kalenterista löydät yrityksille ja niiden työntekijöille suunnattuja tapahtumia ja valmennuksia, jotka ovat usein maksuttomia tai vähintäänkin edullisia. Yrityksille Löydä alan parhaat tekijät hyvissä ajoin ja ennen muita. Tule siis Yrityspäiville ja tavoita timanttisimmat työntekijät harjoitteluihin, opinnäytetöihin, osa-aikapesteihin ja vakituisiin työsuhteisiin.


Tämän vuoden ensimmäinen porilainen syntyi eilen klo 8:35. Kaikkiaan vuoden ensimmäisten päivien aikana sairaalassa syntyi tyttöä ja poikaa. Käänny TE-toimiston puoleen, kun etsit työntekijää. Tunnemme alueemme työntekijät ja työmarkkinat.


Autamme sinua löytämään juuri oikean osaajan. Onko työllistäminen yrityksellesi uutta? Neuvoja voit saada maksuttomasta Työllistä taidolla –palvelusta Vastaanotamme avoimen työpaikan.


Ihmisille, jotka haluavat ajatella muutakin, kuin vain töitä. Olemme välittävä, vastuullinen ja nopea työelämän kumppani. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain yli 1tapahtumaa. Niissä vierailee yli miljoonaa kävijää. Olemme monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja talotekniikkapalveluja.


Tarjoamme käyttöösi monialaisen osaamisemme ja ammattitaitomme sekä tinkimättömän asenteemme. MegaMatchmaking on rekrytoijan unelmatilaisuus! Saranen Consulting hoitaa rekrytoivia koulutusohjelmia korkealaatuisesti ammattitaidolla asiakkaan tarpeita ymmärtäen. Kiinteistönvälitys on ammattimme.


Kun olet ostamassa tai myymässä asuntoa, kiinteistönvälittäjämme yli 1paikkakunnalla auttavat sinua. Kukaan ei välitä niin kuin me. Lidlin toiminta perustuu selkeään ja yksinkertaiseen konseptiin, joka mahdollistaa parhaan laadun ja halvan hinnan yhdistämisen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Suomen edullisin kokonaisostoskori iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien. R-kioski toimii franchisingperiaatteella, kioskit ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä.


Jos saat virtaa asiakaspalvelusta ja olet yrittäjähenkinen, voit hyvinkin sopia Ärrälle kauppiaaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit