torstai 6. kesäkuuta 2019

Kuusamo tänään

Tarvitsetko apua kännykän, tabletin tai tietokoneen kanssa? Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen maan itäosassa, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi. Auringonnousu tänään 8:22.


Paikalliset säähavainnot. Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista lähellä sinua. Verkkosivuiltamme löydät kaikki Kuusamon lentoaseman saapuvat ja lähtevät lennot.

Lentotiedot päivittyvät jatkuvasti, minkä ansiosta saat ajantasaisen tiedon. Kuusamon tapahtumakalenteriin voit ilmoittaa tapahtuman tällä lomakkeella. Lennot välillä Helsinki - Kuusamo. Osta nyt lennot välille Helsinki - Kuusamo. Finnairilla pääset kohteeseesi nopeasti ja vaivattomasti, ja kattavasta aikataulustamme löydät varmasti omaan aikatauluusi sopivan lennon.


Nauti erinomaisesta palvelustamme ja varaa lennot kohteeseen Kuusamo jo tänään ! Päivän ylin lämpötila on astetta ja alin lämpötila -astetta. Kuusamo , katso keikat tänään , huomenna ja viikonloppuna. Muista tutustua myös viikon ennusteeseen.

Kuusamon Uistimen virallinen kalakalenterin näyttää, milloin kala nappaa parhaiten! Reaaliaikainen hälytysten seuranta Kuusamo paikkakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä.


Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Tutustu valikoimaamme verkossa. Kuusamon kauppojen aukioloajat ja yhteystiedot kätevästi yhdestä paikasta.


Suomen laajin aukioloaikoja listaava sivusto. Lapin tuntureiden keskellä sijaitseva Kuusamo on oivallinen matkakohde ympäri vuoden. Rukan laskettelurinteissä riittää lunta pitkälle kevääseen: yli 2päivää kestävä hiihtokausi on Euroopan pisimpiä.


Hiihtokauden ulkopuolella vauhdin hurmaa pääsee kokemaan vaahtopäisissä koskissa ja mönkijän tai maastopyörän kyydissä. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa paikkakunnalla Kuusamo. Oulu– Kuusamo -tarjous Halvat nettitarjousliput alkaen € Osta verkkokaupasta aikaisintaan päivää ennen linja-auton lähtöä ja, vuorosta riippuen, viimeistään joko lähtöpäivää edeltävänä arkipäivänä klo 13. Nevakivi Oy:n vuorot) tai minuuttia ennen vuoron lähtöä alkupisteestään (Pohjolan Matkan vuorot).


Palvelemme myös verkossa. Kuusamo Hirsitalot tänään Reilun kahdenkymmenen vuoden kuluessa kahden miehen yrityksestä on kasvanut yli henkeä työllistävä, luotettava ja vakavarainen hirsitalotoimija. Suomalaisen sisun ja päättäväisyyden avulla voimakkaasti kasvanut yritys on kaikkina aikoina ollut taloudeltaan vahva ja vakavarainen, yritys on tehnyt positiivisen tuloksen jokaisena toimintavuotenaan.


Toimipisteen palveluvalikoimaan kuuluvat mm. Katsastuspiste Kuusamo. Ulkomailta soitettaessa ulkomaanpuhelumaksu.

Myymäläpäällikk ö Sanna Aapaneva. Aukioloajat: ma–pe. Etsimässä Instrumentarium, mitkä aukioloajat? Löydä täältä tarjoukset tiedot, Instrumentarium myymälä osoitteessa Kitkantie Kuusamo.


Valtakunnallista energiansäästöviikkoa vietetään tänä vuonna 7. Teemana tänä vuonna on järkevä energiankäyttö ja kuinka hiilidioksidipäästöjä sekä muita toiminnan sivuvaikutuksia voidaan vähentää. Kerro meille oma energiansäästövinkkisi täällä! Paras vinkki palkitaan euron.


Jäi vähän paska maku tänään kun käytiin syömään. Pitsat oli loppu eikä. Koronaviruksen itämisaika saattaa olla paljon pidempi kuin aiemmin luultiin – Kiinalaistutkijoiden mukaan virus itää jopa päivää koronavirus 10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit